Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
serial killer yazmasa ben bunun seri katil film afişi olduğunu anlamam.. herzaman amacına uygun tasarımlar yapılmalı daha fazla üzerinde çalışmalısın.. Emeğine sağlık yinede kötü değil fakat 2 silahın birleşiminden doğan yer karmakarışık ve canavar gibi duruyo oraya bi silüet gibi bişey koyabilirdin.. sevgiler..
simetrik bir çalışmadan genelde kaçınmak lazım. hele ki üst üste bindirme yapılınca neyin ne olduğu belli olmuyor. elinizdeki verilerle asimetrik bir çalışma yapsaydınız nasıl olurdu acaba? aslında yazıyı ve dumanla buluşmasını sevdim. hatta bu font bile normalde tercih etmeyeceğim bir font ama bu filme tarantino havası katmış. üstteki boşluğu karşılayan birşey yok tasarımda. belki birbirine giren eller daha belirgin olsaydı tasarımın alt kısmı bu kadar karışık görünmezdi. bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar...
* Fazla boş kalan bir üst kısım görünüyor. * Orta bölümdeki resim geçişi çok karmaşık gibi. Biraz daha açılabilir ya da sadeleştirilebilir. * Renk tonlarıda ayarlandığında çalışma biraz daha görsellik kazanabilir.
tasarımın alt kısmında bulunan karışıklık gözü yoruyor bilirsin insanlar baktığı an anlamak algılamak ister...algılanması biraz zor ama fikir hoş olmuş üst tarafta bulunan boşluk benide rahatsız etti ama güzel olmuş biraz daha sadeleşirse 10 numara 5 yıldız