Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shopping World Alışveriş Dünyası araç giydirme

şahin çulfa

🌱Yeni Üye🌱
snc00347.jpg

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM .....

Son düzenleme:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
  1. Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
    Konu başlığınızı
    edit.gif
    butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...
  2. Resim – Fotoğraf ekleme:

Foruma görsel (Fotoğraf / Resim) eklemekte sıkıntı çektiğiniz görünüyor. Lütfen Foruma Resim Yüklemek bağlantısını kullanarak ilgili anlatımı okuyunuz.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel o çiçekler yerine alış verişi temsil eden bişiler olsa daha iyi olurdu

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
çiçekler deforme olmuş. Camdaki logo etkisini yitiriyor. Ama çok güzel bi zemin kullanmışsın, Çok ta güzel basılmış. imgesel olarak alışverişi karşılamıyor olması, daha çok elektronik, bigisayar ya da kimyasal gübre tipi şeyler çağrıştırıyor olması...

amacına uygun olmayan başarısız bir çalışma.

şahin çulfa

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

çalışmada ki amaç alışveriş amaçlı değil bu firmanın belirli dönemlerinde araçları giydirilir giydirme esnasında genelde sonbahar ve ilkbahar dönemlerinde kullanılmak üzere temalar seçilir,

ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim,