Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

silifke festivali broşür kapağı

cenk_33

🌱Yeni Üye🌱
kapakze7.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

cenk_33

🌱Yeni Üye🌱
tamam düzelttim tşkler yardım için

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Zemin olarak güzel. Ama bikaç ayrıntı var. Yazı karakterleri pek hoş durmamış gibi. enstrumanlar havada uçuşuyor :) . Onlara bi gölge yapıp yerde duruyormuş gibi yapabilirisn. Ayrıca orantısı kötü. 35.yıl neden manşet ve neden o kadar büyük. Hem Kültür ile alakalı bir çalışmada "since" yazıyor?

grafix33

🌱Yeni Üye🌱
cenk kardeşim ben silifkeliyim ama birazdaha üstünde çalışıla bilir yani hiyerarşi olması lazım yani bir bütünlük burda bizim yöremize özgün motifler kullanmışsın güzel ama havada uçuyolar bunlara biraz gölge vere bilirsen daha iyi olur çünkü genel olarak bir afişe bakan izleyicinin ona bakıp geçmesi 3 sn.ye sen bunu 3 sn okutmalısın...Kolay gelsin...

grafikermahmut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende silifkeye gittim ama oranın adet ve örfleri bambaşka festivale dünyanın çoğu ülkesinden geliyorlar birazdaha gayret göster

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
1-türkü yılı fontları cok buyuk olmus
2-gölgeler konusuna katılıyorum
3-"since" ibaresine bukadar geleneksel bir afişte ve olayda gercekten gerek yok..milli ve kültürel bir olayı tanımlıyorsak milli ifadeler kullanılması gerekmezmi:S

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
kardeş kompozisyonu biraz toparla mesela bağlama doşarıya bakmasın bide fontunu daha estetik bi font koyarsan 10 numara olur kolay gelsin...

bird35

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bu afiş olmuş sanki bence biraz daha çaba yeni bişiyler yap bekliyoruzz kolay gelsin