Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sirk Afiş

golgest

🌱Yeni Üye🌱
omg its so retro!!! güzel iş bro tebrikler... ama üstüne bi texture güzel gidebilirdi en old paper cinsinden...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Şahsen beğendiğimi belirtmek isterim..

Yalnız şapkanın üstündeki ütopya yazısı sanki sıkışmış gibi birkaç punto daha küçük olabilirdi.
Onun dışında sağdaki kılıçlar fazlalık gibi duruyor..

Emeğine sağlık..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak güzel bir çalışma. Salon ... yazısı Ütopya yazısından daha uzun olmamalıydı, yuvarlak şekilllerin altındaki yazıların açısı fazlasıyla bozuk düzeltilmeli ve yuvarlaklara ortalanmalı diye düşünüyorum ki en baştaki bariz hatalı duruyor, yuvarlak şekiller havada uçuyormuş hissi vermemesi için altında gölgelendirme yapılabilrdi, ortadaki sihirbaz çubuğu zemindekaybolmuş durumda rengi açılabilir veya etrafına bir efekt verilebilir, kılıç konusunda Value'ye katlıyorum. Kolay gelsin ...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Genel olarak güzel bir çalışma. Salon ... yazısı Ütopya yazısından daha uzun olmamalıydı, yuvarlak şekilllerin altındaki yazıların açısı fazlasıyla bozuk düzeltilmeli ve yuvarlaklara ortalanmalı diye düşünüyorum ki en baştaki bariz hatalı duruyor, yuvarlak şekiller havada uçuyormuş hissi vermemesi için altında gölgelendirme yapılabilrdi, ortadaki sihirbaz çubuğu zemindekaybolmuş durumda rengi açılabilir veya etrafına bir efekt verilebilir, kılıç konusunda Value'ye katlıyorum. Kolay gelsin ...

Dikkatinize teşekkürler, uzun süre bakınca odaklanmak problem olabiliyor. Tekrar sağolun.

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çok güzel olmuş başarılar ;)