Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce anadolu grafik bölümünü tercih etmeli miyim?

nesli_AR

🌱Yeni Üye🌱
ben meslek lisesi bilgisayar mezunuyum photoshop web tasarımı flash vs çok başarılıyım ama yetenek sınavından korkuyorum yanı çizimime okadar güvenemiyorum web tasarımı falan benim işim ama el çizimin çok iyi deil
grafiiker olmayı da çok istiyorum ama çizimler beni korkutuyor şimdi neyapmalıyım acil cevab verirseniz sevinirim ?pls

Benzer konular

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yetenek sınavına kadar sana tavsiyem ne görüyosan çiz çizdikçe elin alışacaktır sakın vazgeçme bi kafede otururken bile kağıt yoksa bi gazetenin kenarına çiz yine çiz. Ayrıca çok istiyosan başarırsın vazgeçme bence korma. Sana tavsiyem bu peşini bırakma derim ben.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ayrıca eğer gerçekten istiyosan sakın çizmeye ara verme. Ben okuldan mezun olduğumdan beri çizim yapmıyorum pek fazla genelde bilgisayar başındayım. Çok geriledim :(

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üniversite de diğer derslere oranla bilgisayar ve program bilgisi o kadar geride kalıyor ki ne kadar program bildiğinin hiçbir önemi kalmıyor.grafiker olmak istiyorsun fakat ilk iki sene sana programlar ya da bilgisayarla ilgili çok bişey öğretmeyecekler.eğer piyasa da grafiker olarak iş yapmak istiyorsan 2 yıllık grafik bölümüne gitmeni tavsiye ederim.Ve şu da var Anadolu mu seni seçecek sen mi anadoluyu seçeceksin?:)