Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce nasıl olmuş?

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tunelc.jpg
Sıkıntıdan yaptığım bir çalışma bir amacı yok kitap kapağı olsun yada film afişi vb vb. aklımdan geldiği gibi yaptım yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık ama yaptığın resimden birşey anlamadım.Bir açıklama yazsaydın bari.

eczane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
açıklama ilk postta var zaten :)

güzel olmuş.. tünel yazısının harflerinin yakınlığını arttır ki tek bakışta löp diye okunsun derim ben..
altındaki sloganın hadi olur geniş genişte.. verilmek istenen,karşıya satılmak istenen kısım için yani tünel yazısının böle geniş geniş olması hoş gelmedi :)

arkaplan şahane zaten dicek bişey yok.. he bide alltaki yazının fontu yukardakiyle(tünelle) çok cırt olmuş..

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıklama ilk postta var zaten :)

güzel olmuş.. tünel yazısının harflerinin yakınlığını arttır ki tek bakışta löp diye okunsun derim ben..
altındaki sloganın hadi olur geniş genişte.. verilmek istenen,karşıya satılmak istenen kısım için yani tünel yazısının böle geniş geniş olması hoş gelmedi :)

arkaplan şahane zaten dicek bişey yok.. he bide alltaki yazının fontu yukardakiyle(tünelle) çok cırt olmuş..

Evet bu tasarımı yaptıgım bilgisayarda fazla font olmadığı için öyle bir sonuç çıktı ortaya maalesef :) ayrıca yorumladığınız için teşekkürler..