Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mehmet Kaya

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
20
Tepkime puanı
1
Değerli üstadlar kendim mac kullanıcısı olduğumdan dolayı pc ile ilgili çok bilgili değilim hatta yok denecek kadar az bilgi sahibiyim denebilir.

Bi arkadaşım benden rica etti Pc satın aldı ve vista imiş. Lakin gelgelelim bu vistaya uyumlu skype bulamamış. Vista için skaype nerden indirilebilir? Vista için sürüm varmıdır? yokmudur? bilen duyan bilgisi olan varsa rica edebilirmiyim?

İnşallah forumu doğru başlık altında açmışımdır :)

Saygılar...
 

Benzer konular

TeQo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
31 May 2007
Mesajlar
40
Tepkime puanı
1
Ben ne vista ne de skype kullanıyorum ama skype 2.5.0.141 vista uyumlu olmalı. Arkadaşınız onu bi indirip denesin:)

Skype 2.5.0.141
 

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
2 May 2007
Mesajlar
14,551
Tepkime puanı
112
Konu ile doğrudan alakası olmasada, şu dönemde Vista kullanmak pek akıl karı değil. Neden diyecek olursanız. Yeni çıkan system lerin her zaman yamalara ihtiyaç duyduğu bunca yıllık deneyimimi göz önünde bulundurursak kaçınılmazdır. Birde diğer taraftanda bu gibi yazılımsal sorunlarda yaşadığımızı düşünürsek... Verilen lisnsans ücretlerine yazık oluyor gibime geliyor. Vista almak isteyen arkadaşlar bence biraz daha bekleyip yeni servis packlerden sonra Vista almalarını önermektir.
 

Mehmet Kaya

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
20
Tepkime puanı
1
Teşekkürler verdiğiniz linki arkadaşıma verdim deneyecek sonucu buraya yazarım:)

Teşekkürler...

Teşekkür etmeye teşekkür ettik ama
***************** diye bir link yok üstad çalışmıyor. Zaten linkin isminde bir gariplik yokmu sizcede:)
 
Üst