Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

son çalışmarım sizce umut varmıı :/

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seher023.jpg

seher034.jpg

seher0141.jpg

seher0191.jpg

seher013142.jpg

yorumlarınıza çok ihtiyacım olumlu özellikle olumsuzlara :emo1:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Yetenğin va ama biraz daha detaycı olmanı öneririm

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende yeni yeni merak sardım karakaleme. Şu an çok iyi anlamıyorum ama güzel görnüyor.
Geliştirmelisin bence.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Anatomide sorunlar mevcut.Kafaları vücuda göre ya büyük ya da küçük yapmışsın kol ve bacaklar içinde geçerli bu.Oran orantıyada biraz dikkat etmeni öneririm bi kaç obje çalışıp koyarsan sevinirm.Gelişmeye açık çalışmalar kesinlikle umut var devam et derim tebrik ediyorum başarılar..

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk.ederim yorumlarınız için dikkate alacağım..
bikaç ay önceki çalışmalarımda vardı forumda acaba onlarlada kıyaslarmısınız :angel:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışmalrına nazaran daha başarılısın

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar güzeller fakar anatomiye ve oran orantıya çok dikkat etmelisin çizimde en önemli olan şey oran orantı anatomi ve kağıda yerleştirmedir. bunlara dikkat derim gölglendirme ve diğerleri zaten zamanla gelişecektir. yinede çalışmaların başarılar ellerine emeğine sağlık başarılarının devamı dileğiyle

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
anatomide, duruşlarda ve perpektifte sorunlar göze çarpıyor. bunların ikisinin de çözümü gözlem ve bol alıştırma. özellikle anatomi ve insanların duruş şekilleri için, öncelikle bir çizim kitabı edinmenizi ve burada mevcut bulunan detay ve duruşları iyice kafanıza yazmanızı ve hatta bunları sürekli çizmenizi öneriyorum. böylece artık belli formlarda ve duruşlarda otomatiğe bağlanmış gibi doğrusunu çizebilirsiniz. tabii herşeyi otomatikleştirmemek lazım. o yüzden etrafınızda gözlemlediğiniz insanları da sürekli çizin.

iyi çalışmalar.

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk.ler yorumlarınız için bana kesinlikle yol gösterici olacak büyük oranda :wink:

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anatomide sorunlar mevcut.Kafaları vücuda göre ya büyük ya da küçük yapmışsın kol ve bacaklar içinde geçerli bu.Oran orantıyada biraz dikkat etmeni öneririm bi kaç obje çalışıp koyarsan sevinirm.Gelişmeye açık çalışmalar kesinlikle umut var devam et derim tebrik ediyorum başarılar..

katılıyorum arkdsa geliştirmen lazım kendinii..model bulmakta zorlanbilisin ama objelerlede kendini geliştirebilirsin

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne demek umut var mı??!! bir çok insan çöp adam bile çizemiyor. Yalnız tam net göremesemde çizimlerinde rahat olmadığını farkettim sanki. Çok sıkıyorsun kendini ve bu çizimine yansıyor. Rahat bırak elini. Çizim yapmadan önce bilek egzersizleri yapmanı öneririm. elips çiz bol bol. Ayrıca silgi kuıllanma. Elbise kırışıklıklarında iyisin.

Kolay gelsin.

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne demek umut var mı??!! bir çok insan çöp adam bile çizemiyor. Yalnız tam net göremesemde çizimlerinde rahat olmadığını farkettim sanki. Çok sıkıyorsun kendini ve bu çizimine yansıyor. Rahat bırak elini. Çizim yapmadan önce bilek egzersizleri yapmanı öneririm. elips çiz bol bol. Ayrıca silgi kuıllanma. Elbise kırışıklıklarında iyisin.

Kolay gelsin.

ayneeeeennn beni anlattınız :smile: umut var kesinlikle bir kaç yıl önceki çizdiklerime bakıyorumda bunları biri gördüğünde nasıl beğeniyordu diyorum.,ama bu yıl olmassa bu resim aşkını biraz ertelemem gerekecek ne yazık ki :crying:

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalarında vücuıda oranla küçük yada buyuk olan kafalr dikkat çekiyor yeteneğin var bence kesinlikle moralın bozulmasın bıraz anatomi çalışırsan m kesinlikle giderebileceğin sorunlar :) sınavsa san başrılar dilerim

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu kafa problemim hep vardı zaten :( umarım başarırım bu anatomi sorunumuda tşk.ler ;)

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
kesinlikle başlangıç için çok iyi
ben 2 temel problem gördüm:
1-insan anatomisi,
2-perspektif.

bunları da halledersen olur.

Katre Kara

🌱Yeni Üye🌱
Yorumların tamamını okumadım ama kalemi tutuşun güzel yumuşak hatları da sert hatları da kolaylıkla çiziyorsun ama resmi biran önce bitirme çabasına da gitmişsin bu yüzden gözüne amatörce geliyor resmin detaylarına ağırlık verdikçe küçük hataların gözden kaybolacaktır.Eğer detayda zorlanıyorsan gölgelere veya ışık parlamalarına önem vermeni tavsiye ederim :) ama yetenek var bence

silgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk. ederim yorumunuz için dikkate alıcam :) ve hemen bitirme konusundada haklısınız :$