Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sorgulardaki Hatalar

CryForLive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;

Benim pek jquery bilgim olmadığı için burda bilenlere sormak istediğim birşey var acaba php´deki

mesela

Kod:
if (bul >  0) {

echo 'Kullanıcı adı sisteme kayıtlı';

}

burda echo içinde olan kodu jquery ile göstermemiz mümkünmü nasıl yapabiliriz.

Şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

shereff

🌱Yeni Üye🌱
jquery ile değil, jqueryui kütüphanesine ait dialog bileşeni ile gösterebilirsin.
JQueryUI Dialog Example buradaki gibi bir çalışma yapmak istiyorsan biraz komplike çalışman gerek, ama yapılamaz değil.
Örnekte gördüğün gibi dialogun metni ve başlık metni ID attribute'unu senin belirlediğin bir div elemanı üzerine yazılıyor ve sayfa yüklendiğinde seçilen ID'li elemanın dialog olarak gösterilmesi sağlanıyor.

şimdi senin yapacaklarına gelelim:
* dialog (veya kafana göre ID'si sayfa içinde tek olacak bir değer) ID'li div'in içini, kodunda hata bulursan (bu senin için $bul değişkeninin 0(sıfır)'dan büyük olması anlamına geliyor) dolduracaksın.
* sayfanın en altında da eğer hata varsa dialogu gösterecek javascript kodunu ekleyeceksin.

dialog penrecesi ile ilgili değiştirebileceğin özellikler jquery'nin demo sayfasında var
ayrıca; konunun başlığı içerik ile pek uyuşmuyor. query çalışırken hata var zannederek girdim

CryForLive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler biliyorum başlık cok saçma :D şuanlık alert(); ile hata bastırdım ilerde diyaloglara geçerim. Çok Saolun.