Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sosyal sorumluluk projesi için logo yaptırılacaktır.

DansKurslari

🌱Yeni Üye🌱
Çocuk istismarını engellemeye bir miktar da olsa yardımcı olmak amacı ile cocukistismarinahayir.org internet sitesi üzerinden yürütülecek bir projeya başlama hazırlıkları içerisindeyiz.

Sİte içerisinde header olarak kullanılacak bir görsele ve de başka sitelerde, bloglarda, forum imzalarında projeyi desteklemek amacı ile kullanılacak görsellere ihtiyacımız vardır.

1 adet 550*75px header (yükseklik 100px e kadar çıkabilir),
2 adet 468*60 banner
2 adet 250*250 banner
2 adet 125*125 banner
2 adet 150*75 banner a ihtiyacımız vardır.

Farklı tip boyutlarda benzer çalışmaları kullanabilirsiniz. Yani 468*60 banner ile 250*250 banner arasında çok büyük bir benzerlik olabilir. Ama aynı boyutta 2 bannerin farklı olması tercihimizdir.

Biliyorum tasarım fiyatları söylediğim fiyattan çok daha fazla fakat bu sadece hayır için yaptığım, büyümekte olan kuzenlerimi, etrafımdaki çocukları düşündüğüm için yaptığım bir proje olduğundan dolayı sadece 150 lira verebilirim.

Anlaşmak isteyen arkadaşlar buradan yazarlarsa yeterli olacaktır, geri dönüş yapılacatır.

Umarım ilginizi çeker, teşekkürler.
İlke Tutku Şenol

DansKurslari

🌱Yeni Üye🌱
Ya da bu projeye ne kadar bir ücretle yardımcı olursunuz onu belirtirseniz de sevinirim.

DansKurslari

🌱Yeni Üye🌱
İş veren ilanlarında iş yeri içinn iş ilanı verildiğini düşünmüştüm. Moderatörler taşırsa sevinirim.

DansKurslari

🌱Yeni Üye🌱
Pm ve mail ile bana ulaşan arkadaşlara geri dönüşler yapılacaktır.

cosanon

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Projenizde çalışmak isterim. Pm atmış bulunmaktayım.

cika39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çocuk istismarını engellemeye bir miktar da olsa yardımcı olmak amacı ile cocukistismarinahayir.org internet sitesi üzerinden yürütülecek bir projeya başlama hazırlıkları içerisindeyiz.

Sİte içerisinde header olarak kullanılacak bir görsele ve de başka sitelerde, bloglarda, forum imzalarında projeyi desteklemek amacı ile kullanılacak görsellere ihtiyacımız vardır.

1 adet 550*75px header (yükseklik 100px e kadar çıkabilir),
2 adet 468*60 banner
2 adet 250*250 banner
2 adet 125*125 banner
2 adet 150*75 banner a ihtiyacımız vardır.

Farklı tip boyutlarda benzer çalışmaları kullanabilirsiniz. Yani 468*60 banner ile 250*250 banner arasında çok büyük bir benzerlik olabilir. Ama aynı boyutta 2 bannerin farklı olması tercihimizdir.

Biliyorum tasarım fiyatları söylediğim fiyattan çok daha fazla fakat bu sadece hayır için yaptığım, büyümekte olan kuzenlerimi, etrafımdaki çocukları düşündüğüm için yaptığım bir proje olduğundan dolayı sadece 150 lira verebilirim.

Anlaşmak isteyen arkadaşlar buradan yazarlarsa yeterli olacaktır, geri dönüş yapılacatır.

Umarım ilginizi çeker, teşekkürler.
İlke Tutku Şenol

beykent üniversitesi grafik bölümü öğrencisiyim 8 yıllık grfikerlik tecrübem var. bu işi çok komik fiyat olmasına rağmen seve seve yaparım. çok iyi bir düşünce içersindesiniz. kutluyorum.
************ dan bana ulaşabilirsniz