Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık. ancak motor veya bisikleti sitilize etmen sadece bu sporu yaptığı çağrışımı veriyo yani geçektede öylemi ayrıca daha sade bir hale gelmesi lazım tekerliğin içindekileri kaldırsan iyi olur gölgeleri kaldırmanı tavsiye ederim birde 2renkten fazla kullanmamanı tavsiye ederim.
bencede sanki sadece bisiklet üzerine bir klüp izlenimini veriyor daha genel ve her spor dalını çağrıştıracak vede kurumun yapısıyla alakalı olmalı vede renk karmaşı göze batıyor
arkadaşlar var olan spor kulubü şimdi bisiklet alanındada katılmak için kayıt için isteniyormuş onun için bu bisiklet alanında ve renkler kulübün kurumsal renkleri ve teker içindekiler müşterinin kendi isteği
Bende yarı profesyonel bisiklet kullanıyorum. Böyle bir oluşum içinde olunması firma adına güzel. Sormak istediğim bu logoyu sizmi yaptınız? Renklendirme ve eklemeler haricinde?
Spor kulübü denince insanın aklına daha basit şeyler gelmez mi bisiklet yerine? Yüzme gibi futbol gibi. Herkesin aklına ilk gelen olmasın diye belki böyle çalıştınız fakat yinede ben bisiklet logosunu hem kullanım açısından hemde çizim olarak çok sağlıklı olmadığını düşünerek uygun olmadığı kanaatindeyim. İlk bakışta bir spor kulubü olduğunu anlatmalı trafikteki bisiklet yolu levhaları gibi olmasın. Ufak stilizelerle birkaç spor dalını da uygulayabilirsiniz. Hem böyle 'logotype'lar için ambemle logo boyutlarının eşit ya da logonun daha büyük olması kanaatindeyim. Ayrıca logonun (fontun) yeri de orası olmamalı zaten karmaşık bir logo okunaklığı iyice düşürüyor. Renk çok fazla. Emeğinize sağlık fakat daha sade bir ürün çıkarmanızı isterim.
spor kulübü denince insanın aklına daha basit şeyler gelmez mi bisiklet yerine? Yüzme gibi futbol gibi. Herkesin aklına ilk gelen olmasın diye belki böyle çalıştınız fakat yinede ben bisiklet logosunu hem kullanım açısından hemde çizim olarak çok sağlıklı olmadığını düşünerek uygun olmadığı kanaatindeyim. Ilk bakışta bir spor kulubü olduğunu anlatmalı trafikteki bisiklet yolu levhaları gibi olmasın. Ufak stilizelerle birkaç spor dalını da uygulayabilirsiniz. Hem böyle 'logotype'lar için ambemle logo boyutlarının eşit ya da logonun daha büyük olması kanaatindeyim. Ayrıca logonun (fontun) yeri de orası olmamalı zaten karmaşık bir logo okunaklığı iyice düşürüyor. Renk çok fazla. Emeğinize sağlık fakat daha sade bir ürün çıkarmanızı isterim.
'Spor Klubü' ibaresinde bir eksiklik söz konusu o zaman. Bu ifade çok genel çünkü. Benim gibi anlayıp oraya spor adı altında başka dallarla ilgilenmek isteyenlerde gelebilir. O konu sanırım sizin dışınızdadır, ama yinede iknaya gidilebilir.