Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

spor kulübü için logo

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
2012.bmp

Son düzenleme:

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık. ancak motor veya bisikleti sitilize etmen sadece bu sporu yaptığı çağrışımı veriyo yani geçektede öylemi ayrıca daha sade bir hale gelmesi lazım tekerliğin içindekileri kaldırsan iyi olur gölgeleri kaldırmanı tavsiye ederim birde 2renkten fazla kullanmamanı tavsiye ederim.

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumun için teşekkür ederim ben nete koymak için gölge ekledim ama tekerin içindekiler firmanın isteği üzerine yerleşmiştir. tekrar teşekkür ederim

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede sanki sadece bisiklet üzerine bir klüp izlenimini veriyor daha genel ve her spor dalını çağrıştıracak vede kurumun yapısıyla alakalı olmalı vede renk karmaşı göze batıyor

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar var olan spor kulubü şimdi bisiklet alanındada katılmak için kayıt için isteniyormuş onun için bu bisiklet alanında ve renkler kulübün kurumsal renkleri ve teker içindekiler müşterinin kendi isteği

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende yarı profesyonel bisiklet kullanıyorum. Böyle bir oluşum içinde olunması firma adına güzel.
Sormak istediğim bu logoyu sizmi yaptınız? Renklendirme ve eklemeler haricinde?

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
2006 Dünya kupası, olimpiyat bir de avrupa futbol şampiyonası logalarından çakma bir izlenim verdi bana sekilleri ve renkleri onlara çok benziyor.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler ve tasarım olarak,avrupa futbol şampiyonasındaki logolara benzıyor

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Spor kulübü denince insanın aklına daha basit şeyler gelmez mi bisiklet yerine?
Yüzme gibi futbol gibi.
Herkesin aklına ilk gelen olmasın diye belki böyle çalıştınız fakat yinede ben bisiklet logosunu hem kullanım açısından hemde çizim olarak çok sağlıklı olmadığını düşünerek uygun olmadığı kanaatindeyim.
İlk bakışta bir spor kulubü olduğunu anlatmalı trafikteki bisiklet yolu levhaları gibi olmasın.
Ufak stilizelerle birkaç spor dalını da uygulayabilirsiniz.
Hem böyle 'logotype'lar için ambemle logo boyutlarının eşit ya da logonun daha büyük olması kanaatindeyim.
Ayrıca logonun (fontun) yeri de orası olmamalı zaten karmaşık bir logo okunaklığı iyice düşürüyor.
Renk çok fazla.
Emeğinize sağlık fakat daha sade bir ürün çıkarmanızı isterim.

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
spor kulübü denince insanın aklına daha basit şeyler gelmez mi bisiklet yerine?
Yüzme gibi futbol gibi.
Herkesin aklına ilk gelen olmasın diye belki böyle çalıştınız fakat yinede ben bisiklet logosunu hem kullanım açısından hemde çizim olarak çok sağlıklı olmadığını düşünerek uygun olmadığı kanaatindeyim.
Ilk bakışta bir spor kulubü olduğunu anlatmalı trafikteki bisiklet yolu levhaları gibi olmasın.
Ufak stilizelerle birkaç spor dalını da uygulayabilirsiniz.
Hem böyle 'logotype'lar için ambemle logo boyutlarının eşit ya da logonun daha büyük olması kanaatindeyim.
Ayrıca logonun (fontun) yeri de orası olmamalı zaten karmaşık bir logo okunaklığı iyice düşürüyor.
Renk çok fazla.
Emeğinize sağlık fakat daha sade bir ürün çıkarmanızı isterim.

arkadaşım bu sadece bisiklet alanında bi çalışma olduğu için futbol topu koymadım

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
'Spor Klubü' ibaresinde bir eksiklik söz konusu o zaman.
Bu ifade çok genel çünkü.
Benim gibi anlayıp oraya spor adı altında başka dallarla ilgilenmek isteyenlerde gelebilir.
O konu sanırım sizin dışınızdadır, ama yinede iknaya gidilebilir.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
logo güzelde senin amacına uymamış.bişiler oturmamış yani bence eline sağlık...