Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Staj ,Grafiker olmak . - İstanbul

Enstantanee

🌱Yeni Üye🌱
Staj ,Grafiker olmak .

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Özel Eğitim

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Özel bir eğitim kurumunda aldığım 8 aylık eğitimi, başarı ile tamamlayıp diplomamı aldım.Bundan sonraki hedefim kendimi bu alanda yetiştirip aranılan bir grafiker olmak.Yeteneğime ve hayal gücüme güveniyorum.İş bilmeden iş çıkarırım diyenlerden değilim.Yapılan işleri basite alıp özensiz çıkaranlardan hiç değilim.Uğraşmayı yenilikleri keşfetmeyi seven öğrenmeye açık biriyim .İş hayatını tanımak ,prof... olmak ,yapılan işleri baskı aşamasına kadar takip edip görmek için,staj yapabileceğim güvenilir bir yer arıyorum.Bağcılar /Yüzyıl (Massit matbaacılar sitesi) İSTANBUL, Olması tek tercihim .Saygılar...

E-posta: aycaa_0606@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

kaan durmus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar
Bakırkoydekı grafık bolumumuze kendı kendınızı yetıstırebılecek bır ortamda staj yapmak ısteyen arkadaslar, resımlı cv nızı xtasarimdesing@gmail.com a beklıyorum

Enstantanee

🌱Yeni Üye🌱
İlan günceldir .Bağcılar textilkent ve çevresi için geçerlidir ..

kaan durmus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar
Bakırkoydekı grafık bolumumuze kendı kendınızı yetıstırebılecek bır ortamda staj yapmak ısteyen arkadaslar, resımlı cv nızı xtasarimdesing@gmail.com a beklıyorum

Enstantanee

🌱Yeni Üye🌱
İlan günceldir bu çevrede hiçmi yok staj verebilecek bir yer?

kalemgazetesi

🌱Yeni Üye🌱
Üsküdar Kalem Gazetesi

Üsküdar'da haftalık olarak çıkan gazetemiz iştiraki Göçebe Ajans'ta çalışmak üzere stajyer ve işi biliyorum diyen arkadaşlar aranmaktadır. Grafiker, Muhabir, Web Tasarımı konusunda ilgili arkadaşlar, bize haberkalem@gmail.com, 02165537321 ve 05376774549 iletişim adreslerinden ulaşabilir..

Enstantanee

🌱Yeni Üye🌱
Vermiş olduğum ilanı okumadan cevap vermek ,benim işi bilmeden biliyorum diye sizi yanıltmamdan farklı olmaz değilmi?