Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Stand Çalışması

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d Max'de henuz yeni sayılırım, Amatörce yaptıgım bir stand çalışması, degerli yorumlarınızı bekliyorum ;

TŞK...

CbiDT.jpg
[/URL][/IMG]
pDKR7.jpg
[/URL][/IMG]

Benzer konular

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım yorumsuz... kalındı çalışma

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce güzel :) eline sağlık bence başarılı olmuş...

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkur ederim , nacizane yorumların için :)

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
işde mantık hatası var araba duvara çarpıyor hiç bi yerinde deforme yok ikinci olarak gölgelerde sorun görüküyor taşlardada sorun var kutu şeklinde havada duruyorlar parçalanma kırılma görükmüyor vede duran bi araba için taşlar çok fazla havalanmış sanki bide araçda silecek yok ama genel hatlarıyla başarılı özellikle ışığa yoğunlaşmanı tavsiye ederim

mrtglr

🌱Yeni Üye🌱
Sahnen çok karanlık biraz ışığı arttır, mantık hatasına katılıyıorum duvara çarpıp deforme olmayacak araba yok sanırım gerçek hayatta. Onun dışında ilk çalışma olarak iyi eline sağlık.

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işde mantık hatası var araba duvara çarpıyor hiç bi yerinde deforme yok ikinci olarak gölgelerde sorun görüküyor taşlardada sorun var kutu şeklinde havada duruyorlar parçalanma kırılma görükmüyor vede duran bi araba için taşlar çok fazla havalanmış sanki bide araçda silecek yok ama genel hatlarıyla başarılı özellikle ışığa yoğunlaşmanı tavsiye ederim

Çalışmayı yaparken mantıksal olarak evet arac deforme olması lazım ve parcalanması lazım ama ben bir stand olarak dusunmuştum yani mantiken burda aracın dayanıklı oluşunu ön plana cıkaran bir reklam amaçlı stand olarak çalışma yapmıştım düşünce bu idi :)

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
Çalışmayı yaparken mantıksal olarak evet arac deforme olması lazım ve parcalanması lazım ama ben bir stand olarak dusunmuştum yani mantiken burda aracın dayanıklı oluşunu ön plana cıkaran bir reklam amaçlı stand olarak çalışma yapmıştım düşünce bu idi :)

Evet bende ilk bakışta bunu düşündüm. Bu bir reklam amaçlı teşhir standı ise aracın hasar görmemesi en mantıklısı olurdu. Mantık hatalarına katılmıyorum. Sonuçta stant denildiğine göre uygulaması yapılacak bir sahne. Bu şekilde modellendi diye arabayı sileceksiz koyacak değillerdir herhalde :)

Güzel düşünce, tebrik ederim ;)

şulemimar

🏅Acemi Tasarımcı🏅

aynen katılıyorum. ışıgını artırmalısın !

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bende ilk bakışta bunu düşündüm. Bu bir reklam amaçlı teşhir standı ise aracın hasar görmemesi en mantıklısı olurdu. Mantık hatalarına katılmıyorum. Sonuçta stant denildiğine göre uygulaması yapılacak bir sahne. Bu şekilde modellendi diye arabayı sileceksiz koyacak değillerdir herhalde :)

güzel düşünce, tebrik ederim ;)

teşekkür ederim ...