Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Stant tasarım -freelancer-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renk34

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 3d max ve autocad kullanabilen modüler&ahşap stant tasarımı yapabilecek -freelancer- takım arkadaşları arıyoruz. İlgilenenlerin bağlantıya geçmesi rica olunur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

sulleyman

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar 3dsmax autocad photoshop ta işleriniz özenle profesyonel sekılde yapılır

merhaba ben içmimarlık 4.sınıf ogrencısıyım stand konusunda deneyımım vardır 3ds max ve autocad ıyı kullanabılıyorum...

05362210445

maıl adresınızı verırsenız bırkac tasarımımı gonderebılırım saygılarımla

c4d

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar,

3D modelleme, animasyon, grafik tasarım, motion graphic... ve birçok konuda tam hizmet verebilirim. info@cefspace.com ' dan ulaşabilirsiniz.

sulleyman

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

3ds max de tecrubelıyım stand deneyımlerım olmustur bir cogu uygulanmıstır eger arzu edersenız sızınle freelancer calısabılırım msn uzerınden tasarımlarımı gonderebılırım
sulleyman91@hotmail.com

5362210445

onur tugba

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızla ilgileniyorum, bu iki programda senelerdir tecrübeleyim ve oldukça hakimim. Yardımcı olmak isterim.
İletişim : kurukoglu042@gmail.com
: 0532 245 97 45

xenadu

🌱Yeni Üye🌱
3d ve 2d çalışmalarınız iletişim sıkıntısı yaşamadan modellenir.

Yüksek onur derecesiyle Grafik Tasarım mezunuyum.Antalya ilinde freelance olarak 3d destek ve ayrıca iç ve dış mimari tasarım yapmaktayım.Hayata geçmiş çalışmalarım portfolyomda mevcuttur.İletişim sıkıntısı çekmeden titizlikle çizimleriniz modellenir.Ayrıca 2d çalışmalar yapılabilir.caglarkars@gmail.com

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu ve daha fazlasını yapan deneyimli biri ile çalişmak isterseniz iletişime gecebilirsiniz

0539 365 11 09

wizard0f0z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
stand tasarım konusunda oldukca deneyımlıyım calıstıgım fırmada bırcok unlu kuruma stand tasarımları,gıydırmelerı yapıyorum ılgılenırsenız bana sercanervan_gs@hotmail.com adresınden ulasabılırsınız

Aquirre

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 3d max ve autocad kullanabilen modüler&ahşap stant tasarımı yapabilecek -freelancer- takım arkadaşları arıyoruz. İlgilenenlerin bağlantıya geçmesi rica olunur.

Raf , stand çizer , magaza,market ve depo dekorasyonu yaparım...Asıl uzmanlığım ticari alan dkorayon ve yerleşim planlarıdır. İşleriniz kaliteli şekilde renderlanır...GSM : 0544 269 11 81dir.

Aquirre

🌱Yeni Üye🌱

ilanınızla ilgileniyorum...irtibat :yaman.songur@yahoo.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...