Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Stilize tasarımlarım

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
amazonkarabytp9.jpg

amazonatruhuzy0.jpg

carmenha0.jpg

plajortis0.jpg

genkimodasixt2.jpg

kilikgentakimdj8.jpg

leoparmt3.jpg

kirmizilimcc8.jpg

bunu CDR de çizdim diğerleri elde çizimlerdir.

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimlere profesyonel olarak bakmıyorum, zaten profesyonelde değilim, sadece görsel açıdan bakıyorum, gayet hoş çizimler...özellikle renk ve karekterler güzel, çizimlerde başarılı.
Onun dışında Corel draw(.cdr) çalışmanız hakkında bir kaç bir şey söyleyeyim, elle oldugu kadar başarılı bir çizim olmamış, göze çarpan ufak tefek hatalar var...oran-orantı da sorun var.
Özellikle yüz ve eller üzerinde çalışmalısınız, topuktada ufak bir sorun var.Yinede hoş olmuş, çizmeye devam.

El çizimleriniz düzelmez belki ama; cdr çiziminizdeki göze batan hataları aşagıda gösterdim, zaten el çizimlerinizide gayet beğendim bir sorunda göremedim :)

Genel olarak el çiziminleriniz başarılı, tebrik ederim. Pc çizimide fena değil...ileride daha da iyi çalışmalarınız çıkacagına inanıyorum, emeğinize sağlık.=)

İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
çok tşkler ama stilize olduğu için el şeklini birebir çalışmadım genelde el çizimlerimde de dikkat edrsen silüetler daima kıyafeti ön planda tutacak sıradan vücut şekillerinden oluşur.
yani olabildiğince uzun bir gövde ve bacaklar çizilmelidir. ellerde sadece çizgiyle belli edilip bırakılır.
ama madem öyle diyorsun birtanede cdr de birebir insan çizerim ;)