Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Style sorunu lütfen yardım

nasılyani

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.streetmasterz.com
bakındım arattım ama sorunum ile ilgili bir konu bulamadım..
Şimdi benim sorunum herhangi bir yazı yazdıktan sonra style penceresinden yazı efekt vermek istediğim'de abuk sabuk bir şeyler oluyor vermesi gereken efekti vermiyor gölgeli falan bir şeyler çıkarıyor...
sorunu çözemem için ayarları ile oynamamı gerekiyor yada ayarlarını resetliyeiblirmiyim bu style bölümünün yada baştanmı yüklemem lazım...
şimdiden sağolun aşşağıda birde resim ekledim yardımcı olsun diye...
yaz.jpg

Style ise yine sitede olan altın efekti..

:puke::puke:

Normalde style orjinal hali bu aşşağıdaki gibi olması lazım
63683978.jpg

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğiniz efect sadece çok gelmiş. Blending optionstan ayarlarını düşürmeniz gerekiyor.

nasılyani

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.streetmasterz.com
şeyyy sanırım ben ayarların hepsini bozmuşum bir öncekinde şimdi düzeltemiyorum:angel: style hepsini baştan yükledim silip fayda etmedi tek çare photoshop'u baştanmı yüklemek:sadsmile:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Burdaki gibi tek tek bevel, plattern ve contur lerin ayarlarını düşürceksiniz.

87257938.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
şeyyy sanırım ben ayarların hepsini bozmuşum bir öncekinde şimdi düzeltemiyorum:angel: style hepsini baştan yükledim silip fayda etmedi tek çare photoshop'u baştanmı yüklemek:sadsmile:

Photoshop programı neden baştan ekliyorsunuz?

tek sorun yazı bu stil için çok küçük kalmış... yazı punto büyütmelisiniz.. ya da Fatoş Hanımın dediği gibi Blending Options ayarlarla oynamalısınız...

Yazi layer'e gelip (sağda üçgen olacak üzerine tıklayin) bir sürü efekt çıkar... o efekler teker teker gelip ayarları değiştirebilirsiniz

nasılyani

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.streetmasterz.com
Photoshop programı neden baştan ekliyorsunuz?

tek sorun yazı bu stil için çok küçük kalmış... yazı punto büyütmelisiniz.. ya da Fatoş Hanımın dediği gibi Blending Options ayarlarla oynamalısınız...

Yazi layer'e gelip (sağda üçgen olacak üzerine tıklayin) bir sürü efekt çıkar... o efekler teker teker gelip ayarları değiştirebilirsiniz
şimdi onlarıda yaptım hem büyüttüm hem ayarladım...
Ayrıca gecenin 1'inde uğraştırıyorum kusura bakmayın :rofl:

Tamadır çoğunu halletim artık bir içteki parlaklığa kaldı kararmış gümüş gibi duruolar onuda hallederim sanırım bilmiyorum halledemezsem sorarım yine saolun teşekkürler :)

Son düzenleme: