Ben bir öğrenciyim ve Su arıtımı ile ilgili afiş hazırlama gerekiyordu ve bir afiş hazırladım ama acemi olduğum için pek güzel olmadı yine de yorumlarınızı bekliyorum yardım edebilecek biri varsa şimdiden teşekkürler:rofl:
çok araştırma yapmalısınız, hemde çok,
https://www.grafikerler.net/tasarim...yirlisi-olsun-bunu-da-okumalisin-t114223.html
bu aşamada bana yardımcı olursan sevinirim ilk olarak bana bi tasarım oluşturursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler derslerini bekliyorum![]()
hazırcı olmamak gerek, verdiğim linkteki konuyu okudunuz mu?
Okudum çok teşekkürler ama ben 8.sınıf öğrencisi olduğum için SBS'ye girmem gerekiyor bu yüzden bilgisayara çok fazla oturamıyorum o yüzden sizden yardım istedim bu arada benden büyük olmalısınız siz yerine sen demeniz daha uygun![]()
Siz diye konuşmanın karşınızdakinin yaşıyla alakası olmaması lazım. Sizli konuşmak iyidir, ciddi olduğunuzu gösterir karşıdakine
Tasarıma gelince o cırtlak yeşilden tamameen kurtulman lazım , öyle göz yoruyorki ekrana bakamadım
Sadece damlayan su yerine , bahsettiğin arıtma teknikleri ile ilgili vektörler resimler bulki içeriği okuyucuya daha iyi aktar.
Ve font olarak içi boş fontlar yerine okunması kolay fontlar dene. Farklılık iyidir ama abartmamak lazım.
hazırcı olmamak gerek, verdiğim linkteki konuyu okudunuz mu?
Sende mavi gözüküp burda yeşil gözükmesini becerebiliyosan senin çok çalışman lazım çoookBen sana akıl verdikçe sen sorarsın, bide bakmışız 40 soru olmuş
![]()
Ders istiyosan anlatırız bütçeni sarsmadan![]()
Sizden çok şey istiyorum affınıza sığınarak bir şey daha rica edicem.. Ben öğrenciyim demiştim öğretmenim bana gazete hazırlama ödevi verdi ama eski taaa mondros ateşkes antlaşmasından sonraki zamana tasarım için vektörler filan laazım bana yardımcı olabilir misiniz??
Senin için hazırlarım, bende söylediğin yıllara ait gazete sayfaları mevcut. Ama emek harcıcam için ücretsiz yapamam kusura bakma