Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şu Işık Efektini Nasıl Veririz?

NumberQne

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Arkadaşlar photoshopta aşağıdaki bannerdeki gibi arkada her yere eşit şekilde dağılmış ışık efektini nasıl verebiliriz?Soru işareti (?) bölgesinden başlayarak büyüyor bu şekilde.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar,

Benzer konular

NumberQne

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eyw. üstad sağolasın da buna nasıl renk vereceğiz?Misal siyah yerıne kırmızı olsa?

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renk vermek için ilk resimdeki siyah beyaz gradyanı istediğin iki renkte yapman yeterli...

moral00

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canım kardeşim adam resimle anlatmış sana görüyorsun orda siyah beyaz iki renk seçiyoruz yani akarak gidiyor işte o renkleri değiştirerek istediğin rengi verebilirsin ayrıca efecktin adını soruyorsun gene diyorum adam yukarda resimlerle anlatmış görmüomusunda soruyorsun

NumberQne

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canım kardeşim adam resimle anlatmış sana görüyorsun orda siyah beyaz iki renk seçiyoruz yani akarak gidiyor işte o renkleri değiştirerek istediğin rengi verebilirsin ayrıca efecktin adını soruyorsun gene diyorum adam yukarda resimlerle anlatmış görmüomusunda soruyorsun

Aman hocam 2 satır mesaj yazdın diye kızman gerekmez. :)

O işlemlerle uğraşmamak adına o arkadaşa hazır shapes var mı diye sordum. Yoksa işlemlerin yolunu izleyerek elbette yapabilirim.