Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

süblmasyon baskı makinası (sorun)

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
arkadaşlar benim epson photo 1400 marka makinam var. 1 ay gibi bir süre bu cihazı hiç kullanmadım. üzerinde süblimasyon mürekkepler takılıydı. 1 ay sonra tekrar dan kullanmak istedim ancak kafa testi almaya çalııgımda boya atmıyordu. kafaların tıkandıgını dusundum ve kafaları yerinden cıkardım alttakı kafa borularına sırınga ıle hava bastım ve acıldı. ancak murekkeplerı taktıgımda makına boya yok hataı verıyor. ugrastım ama duzeltemedım. sonra aklıma makınanın orjınal kartuslarını takmak geldı. onları taktım gayet guzel calısıyor ve kafalarda tıkanıklık yok. değiştiriyorum süblimasyon mürekkepler ile boya yok diyor. bu hatayı nasıl düzeltebilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...

harputreklam

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin ama

Krdşm işn zr sublimasyon boyalar çok cins 3 günde bir test yapman lazım

1-kartuş mu tıkanmış yoksa memeler mi ben bu işi 4 sene dir yapıyorum rahat 4 makine hiçe çıktı
yapman gereken kartuşları
ılık suyun içine bırak sadece meme uçları değecek şekilde
onu yap eğer çözülmesse
akvaryum hotumları var ya onu makinedeki memelere tak az bişey ılık suyu sık

bunları yap ama çok sorun oluyo

bi makine en fazla 1500 bardak basar benim o şelilde oluyo
değişebilirde ama
dediğim gibi 3 günde test yapman lazım
yap bakalım kolay gelsin

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
kartuşların içinde boya bitmiş. boa haznelerine boyaları koyuyorum ama kartuşlara boyaları çekiyor. kafaların tıkanıklığı açıldı şimdide bu sorun var .

transferbaskı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorun kullandığınız kartuşların chiplerinden kaynaklanıyor...Size dilerseniz chipleri temin edebilirim. Yada kartuşlarının değişmesine gerek kalmadan yapabilirsiniz... Chipler elimde mevcut...transferbaski hotmail com msn ve e-mail adresim...eklerseniz yardımcı olabilirim...bu yada başka sorunlarınızda danışabilirsiniz.