Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu gibi uyarıları özel mesaj olarak iletmek, hatayı konuya yansıtmamak adına, daha mantıklıdır hatta ince düşünürsek, bazı kullanıcılar bu duruma karşı rencide olup düzeltemediği konu başlığı için, konu açtığına bile pişman olabiliyor
Bilerek yapıyorum ve yapmayada devam edeceğim. Burada rencide olunacak hiçbirşey yok. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Hele sözkonusu Türkçe ise hiç değildir.
bu gibi uyarıları özel mesaj olarak iletmek, hatayı konuya yansıtmamak adına, daha mantıklıdır hatta ince düşünürsek, bazı kullanıcılar bu duruma karşı rencide olup düzeltemediği konu başlığı için, konu açtığına bile pişman olabiliyor
evet haklısın sımdı ben konu actıgım ıcın pısman oldum ya.hepımız yanlıs kullanabılırız herkes dort dortluk degıl.ozelden ıletırsenız cok ıyı olacak sonucta ınsanız herkes hata yapabılır tesekkurler arkadasım ayrıca cok ıncesınız cok sagolun basarılar
Bilerek yapıyorum ve yapmayada devam edeceğim. Burada rencide olunacak hiçbirşey yok. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Hele sözkonusu Türkçe ise hiç değildir.
Türkiyede, Türkçe Yazı Yazmayı öğretebileceğiniz kimse yok (5-6 yaşındaki çocuklar dışında) Asıl Bu gibi basit klavye hatalarını yüzeye çıkarmak Türkler Türkçe bile Konuşamıyorlar dedirtiyor.
Ayrıca Farkındaysanız, Konuyu Açan Arkadaş Bu kelimeyi Bilmiyorsa bile ki bilmediğine asla inanmam yinede sizden önce uyarılmış durumda
Türkiyede, Türkçe Yazı Yazmayı öğretebileceğiniz kimse yok (5-6 yaşındaki çocuklar dışında) Asıl Bu gibi basit klavye hatalarını yüzeye çıkarmak Türkler Türkçe bile Konuşamıyorlar dedirtiyor.
Ayrıca Farkındaysanız, Konuyu Açan Arkadaş Bu kelimeyi Bilmiyorsa bile ki bilmediğine asla inanmam yinede sizden önce uyarılmış durumda
ahh ahhh bu resimler beni bende alır... zaten canım benim paylaşımın için çok teşekkürler. Fotoğraf çekimi sana ait değilmi ? ellerine sağlık canım. Başarılı çalışmalarının devamını bekleriz
ahh ahhh bu resimler beni bende alır... zaten canım benim paylaşımın için çok teşekkürler. Fotoğraf çekimi sana ait değilmi ? ellerine sağlık canım. Başarılı çalışmalarının devamını bekleriz
-------------------------------------------------------------------------------------------------- teşekkürler canım beğenmene cok sevindim... evet kendi çalışmam... ders amaçlı yapmıştım... sanada üstün başarılar dilerim
------------------------------------------------------------------- benim çalışmaya yorum yok mu? insanlar hata yapabilir bunu bir kez daha yapmamak gerek... ama kimse dört dörtlük değil Türkçe kullanımında... sadece bu konuyu açtığımda klavyenin tuşuna yanlış basmamdan ileri geldi...teşekkürler...başarılar