Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Sundurmacı Ürün Tanıtım Broşürü"

serdair

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar, yaptığım broşür çalışmasını sizlerle paylaşıyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
sundurmamail.jpg

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
resim görunmuyor

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma görünüyor.Sorun yok.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aluminyum ve pen sektör.... o ve altındaki satır font,renk veya glow'dan ötürü okunmuyor.
Genel itibariyle güzel.Elinize sağlık.

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Olmamış göz yoruyor. Çok karışık olmuş. Renkler uyumlu değil. Düşünce güzel ama birbirine girmiş sanki. Resimlerin kenarlarını biraz flulaştırsan daha güzel sanuç elde edebilirsin belki ;)

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Gölgelerin hepsini kaldır, fotoğrafların tamamında kullandığın esintiyi her fotoğrafta tek tek kullan ve foto boyutları aynı olsun. Logoyu sayfadan ayıran bi bölüm yap. Örn. fotolarda kullandığın esintiyle yine logonun alt kısmını 1/4 şeklinde bölebilirsin. Böldüğün kısmı turuncu kalan 3/4 kısmı farklı bi renk kullan arkaplana. Siyah olabilir. Yazılarda beyaz ve turuncu ya da turuncunun tonlarını kullanabilirsin. Bayii ve... olan kısmı daha şık birşeyler düşün. Köşeleri oval bir dikdörtgen daha iyi duracaktır. Son olarak alttaki logoları da sayfanın köşesini kıvırarak arkaplanı beyaz bir alana yerleştirebilirsin. Emeğine sağlık. İyi çalışmalar..

MoonDance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
türkiye de ilk kez ibaresi dagilmis sanki . baskıda kötü cikar diye düşündüm

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dizayn olarak kötü. Görseller düzensiz ve göz yorucu. Kompozisyon yok.. Bu yüzden anlatılmak istenen tema işlenememiş. Görsellerin aralarındaki yeşil tonlu çizgiler renk ve şekil itibariyle hoş durmuyorlar. Beyaz arkaplan yerine koyu veya degrede edilmiş iki geçişli renk ile çalışılsa belki daha iyi görünürdü.

iyi çalışmalar..