enkidu1981
🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk yorum için. dikkatle eleştirileri okuyorumarka rengi sevmedim başka bir şekildemi yapsan acaba yani renk bnce hoş değil basit göstermiş yahulogoyu kenara koysan alta yada yana bir kalın lerit şeklinde kahve tonunu yada turuncumu o rengini kullansan ama salt renk olsun degrade değil bence.,
eline sağlık
BİSMİLLAHİRAHMANIRAHİYM
Walla eleştri bekliyordum. ama beni yerden yere vuran, o duvar senin, bu tavan benim deyip sağa sola fırlatan bi eleştiri beklemiyordum. yanlış anlaşılmasın. bu kadar detaylı ve kaynaklı bir eleştiri için ççoookkk çoookkk teşekkür ederim. üşenmeyip beni eleştirmek ve doğruları bulmamda bana yardımcı olmak için bu kadar özenerek ve zaman harcayarak yaptığın bu fevkalade eleştiri beni çok motive etti. teşekkürler BLUEDEN
Rica ederim...Ben teşekkür ederim ama sizi yerden yere vurmadım
Sizde yanlış anlamayın amacım sizi kırmak değil sadece daha iyi şeyler çıkarmanıza yardım etmek için böyle bir eleştiri yaptım.
Size yardım olabildiysem ne mutlu(!)
Teşekkürler
Kolay gelsin.
aslında alışılmşın dişnda bişi olarak yaptığın için garip geliyor gözümüze açıkçası sevmdm bence sen önce bir logoyu oturt kafanda nasıl bir logo istiyorsun onu bir netleştir daha sonra kurumsal çalışmaya geç bence yani biraz logoları gez derim nebiliyim o 2. yaptğın logo hoştu belkide bunu görünce onu aradı gözüm ve kartvizit dediğin okdar şaşalo süslü hediye paketi gibi alacalı bulacalı olmazki bencde tabi bunlar. herkezi tenzih ederek konuşuyorum ama bence bir logonu netleştir daha sonra kartvizitini yap.Önemli olan şirketin adı tamamda adreste önemli onu öyle bir koymuşunki sanki böyle yer kalmadıda şuraya sıkıştırıym der gibi yani
Emeğine sağlık tabiki de kademe kademe git bence