Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutasyon yarışması için hazırlağım çalışmam. Adını Bahtsız Eremias Koymamın sebebi çalışmayı hazırladığım gün son günmüş, ben çalışmayı bitirdikten sonra yarışmaya katılamadım .
gerçekten bahsıtsızmış o zaman "Bahtsız Eremias" keşke katılabilseydin bence çok güzel olmuş emeğine sağlık ama timsah_sg arkadaşımızın dediği gibi orjinaline de görsek hani en azından hangi hayvanlardan nereleri aldın gibi bence güzel emeğine sağlık tekrar
Raiff...ara sıra bi görünüyorsun bi kayboluyosun...güzel bi çalışma olmuş...neden kaybolduğunu şimdi anlıyorum...eline sağlık arkadaşım...arka planda gayet başarılı olmuş...esrarengiz bi hava da süzülüyo "sürüngemeli" bu isim yakıştı ona...
İguanayı o bedene nasıl yerleştirdiysen helal olsun... Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Tek göze hoş gelmeyen kısmı, kuyruk başlı başına emanet gibi duruyor. Başarılarının devamını dilerim...
Raiff...ara sıra bi görünüyorsun bi kayboluyosun...güzel bi çalışma olmuş...neden kaybolduğunu şimdi anlıyorum...eline sağlık arkadaşım...arka planda gayet başarılı olmuş...esrarengiz bi hava da süzülüyo "sürüngemeli" bu isim yakıştı ona...