Bu tarz tasarımları yapabilecek, bir çok tasarımcı mevcuttur sitemizde. Ücretini ödeyerek bu tasarımcılarla iletişime geçip, istediğiniz tasarımları hemde özgün bir biçimde yaptırabilirsiniz.
ben bu cümleni mantıklı bulmadım bu sitede paylaşılan hiçbir şey ücret karşılığında paylaşiılmıyor - ben böyle bir konu açtım paylaşmak isteyen paylaşır
ben bu cümleni mantıklı bulmadım bu sitede paylaşılan hiçbir şey ücret karşılığında paylaşiılmıyor - ben böyle bir konu açtım paylaşmak isteyen paylaşır
Ozaman biraz daha dikkatli bakarsanız sizin gibi hazır iş isteyen arkadaşları uyardığımızı ve uyarılarımıza kulak asmayanlara hangi muamele uygulandığı hakkında bilgi edinirsiniz. Bu tarz isteklerin karşılığı sadece kuru bir teşekkür olacaksa grafikerlik mesleğini nasıl devam ettirebilirz teşekkürle?
Ozaman biraz daha dikkatli bakarsanız sizin gibi hazır iş isteyen arkadaşları uyardığımızı ve uyarılarımıza kulak asmayanlara hangi muamele uygulandığı hakkında bilgi edinirsiniz. Bu tarz isteklerin karşılığı sadece kuru bir teşekkür olacaksa grafikerlik mesleğini nasıl devam ettirebilirz teşekkürle?
hazır iş istemekle ne alakası var - bu sektörde bütün desenatörler genelde hazır desen çizerler zaten - desen getiren bütün emprimeciler desenleri çalıp getirirler desenatörlere - yani desen istemek sizin düşündüğünüz anlamda değil aslında - bu arada bu forumda verilen hebilgi yazılan hercümle sevgi ve iyilik üzerine olmalıdır tehdit ederek değil çünkü bu forumda ki üye sayısı komik bir rakam da değildir.. ciddi bir sayıda üyesi bulunmaktadır...