Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orjinal renklerimi bu yoksa sen buraya koyunca renkler mi bozuldu bilmiyorum ama renkler kötü korkmaz boyanın altında kalan siyah gölge çok kalın ve son olarak zemin rengi pek hoş değil
Eğer eleştiriye açık değilseniz burada paylaşım yapma sebebiniz nedir?
Elbetteki insanlar sizin açınızdan olumlu yada olumsuz eleştirilerde bulunacaklardır. Ama burada yapılan her eleştiri sizin açınızdan olumlu algılanması gerekir. Kimse kötü niyetli değildir. Gördükleri hataları ve eksiklikleri ifade ediyor herkes. Lütfen eleştiri yapanlara bu şekilde karşılık vermeyiniz. Eğer sizi rahatsız eden bir durum söz konusu var ise, bölüm moderatorlerine bildiriniz. Eğer uygunsuz bir durum var ise zaten forum yetkilileri üstlerine düşen görevi yerine getireceklerdir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
renk tercihi bir boyacı için dikkat çekici değil renk tercihi bence iyi değil. en azından alt zemin beyaz olsa daha güzel duru gibi geliyor bana saygılar..
valla iltifat etmişsiniz teşekkür ederim ama yapım bu birilerinin gönlü olsun diye kimseyi yanlış yönlendiremem yoksa önüne gelen ben grafikerim diye konuşmaya başlar ayrıca benim söylediklerimin aynısını arkadaşlarda söylemiş o halde ortada ukalalık değilde gerçekten bazı eksiklikler var demektir ayrıca ben size kırıcı konuşmadım şahsınız hakkında da yorum yapmadım size bu kadar dokunan nedir onu da anlamış değilim...
majestice katiliyorum üzerinde daha çok çalisilmasi gereken bir çalisma. Daha güzel bir arkaplan belki güzel bir diya yazilarda daha canli efektler ve kesinlikle daha canli renkler. Renkleri ortaya çikarmak için arkaplani beyaz tonunda tutmaniz fayda sagliyabilir. son olarak logoyu çok yaratici bulmadim daha iyisi olabilirdi.
haddim olmayarak söylemek istiyorum diger boya firmalarının bu anlamdaki işlerini size örnek(aynısını kullanın demiyorum aman ha yanlıs anlasılmasın) teşkil etmesi acısından biraz incelemenizi tavsiye ederim...
lazut arkadaşım ben eğitimciyim ve herkese şans verilmesi taraftarıyım, eğer hazmedemiyorsan çalışmalarını yayınlama, son şanslarınızı iyi kullanıp, eleştirilerden olumlu davranışlar çıkarın... Umarım sözlerimden kırılmamışsındır, ben yinede senden çalışmalar bekliyorum. iyi forumlar...
bir boyacının tabelasında renk skalasının kullanılması gerekir diye düşünüyorum tabela bir işyerinin künyesidir.daha iyi olabilirdi on üzerinden dört verdim.