Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tabela çalışması

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
kanka1zh7.jpg

arkadaşlar müşteri 1. den yana bense 2. çalışma diyorum diğerleri alternatifler.
1. çalışma daha çok bi mönü havası verdiği için beni sarmadı. yorumlarınızla belki daha hoş bi çalışma olabilir.

Son düzenleme:

Benzer konular

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bencede ikinci çalışma güzel görünüyor Ama Renkler Biraz Göz Yoruyor Gibi :S

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
araralarından bi seçim yapmak gerekirse 2. çalışma fena değil
yalnız yemekleri siyah zemin üzerine yerleştirmişsin bu ürünlerin görselliğini bozmuş, bide restaurant yazısının fontunu daha kalın bi font kullanabilirsin

MissGRaFiKeR

🌱Yeni Üye🌱
bencede 2.calısma ii ama renkler cok goz yorucu bide restaurant yazısı cok havada kalmıs sanki, calısmayla butunlesmemis karakter yada yer konusunda farklılık arayabilirsin..

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım iyi ama dekupeler kötü resimler iyi oturmamış yere düşecem tut beni diyorlar

birazda çalış derim eline sağlık

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 2. beğendim ama yazılarla ürünler faklı yerlerde

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışma hoş durmuş .. tek göze batan restaurant yazısı biraz basit kalmış.. birde ufak va az harf daha bold bir yazıyla denersen daha güzel olur gibi

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bende 2 . derim ama dikkat et çorbanın (ç) aşağıda biraz birde dürüm üzerine hafifte olsa yeşil bir ton var ilerek yaptıysan düzelt bence yapmadıysan dikkat et emeğine sağlık

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
bende 2 . derim ama dikkat et çorbanın (ç) aşağıda biraz birde dürüm üzerine hafifte olsa yeşil bir ton var ilerek yaptıysan düzelt bence yapmadıysan dikkat et emeğine sağlık

'ç' harfini çalışmayı yolladıktan sonra farkettip şimdi dekupelerimide kontrol ederek. yorumlarınızı izleyerek. 2. çalışmayı tek başına sunucam. avatar internetten indirdiğim uyuz resimlerden biri ama adam beni baya güldürmüştü o yüzden koydum. ama değiştiricem. yorumlarınız için teşekkürler.

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
kankasl2.jpg

arkadaşlar yorum ve önerileriniz için tşk. ortaya sonuç olarak böle bişe çıkardım. renkler üzerinde oynama yapamıyorum çünkü müşterimin camları da bu türde renkli tasarımlarla kaplanmış. yani müşterimin rengi yeşil-sarı. inş hoşunuza gitmiştir.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
keske kahvalti yazisinin altina kahvalti tabagini koysaydin. bunu digerleri icin de uygularsan iyi olur

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
kankaka6.jpg

ya ben sizimi kırıcam ya :) yok şaka maka gerçekten buda güzel bi fikir ben ürünler hakkında bi genelleme yapmak istemiş yazıları daha az kulanmak istemiştim. çünkü ürün sayısı fazla ve müşteri vitrine her ürünü koymak istiyor :) nese ya bu kadarı yeterli galiba ama tost fotoğrafları ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

resdol

🌱Yeni Üye🌱
2. çalışman güzel fakat o font iyi gitmemiş kanımca kanka fontunu değiştirsen daha iyi olur bence açık tonda renklerede ağırlık ver kolay gelsin

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. Tabela için seçtiğin font hiç uymamış 2. yeşilin yumuşak ve nefis tadını siyahla boğmuşun 3. beğendiğin olarak 2. tasarıyı önemsiyorsun oradaki gradient geçişi son kelimeyi kapamış. Tabelada herbişey seçilebilir olmalı sade olmalı.4. fotoğrafların güzel canlı fakat yerleşimi hiç tutarlı değil biraz daha dengeli oturtabilirdin.sade olsa idi bir iki vektörel şekille fotoları gösterebilirdin fakat karşık olduğu için bunu tavsiye etmiyorum.Dahada boğar.Restaurant yazısının kenar çizgileri sanki yapıştırma gibi olmuş renkler uygun değil. Bu tabela bence ii olmamış. Daha sade ve estetik olabilir. Emeğine saygı duyuyorum.

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
1. Tabela için seçtiğin font hiç uymamış 2. yeşilin yumuşak ve nefis tadını siyahla boğmuşun 3. beğendiğin olarak 2. tasarıyı önemsiyorsun oradaki gradient geçişi son kelimeyi kapamış. Tabelada herbişey seçilebilir olmalı sade olmalı.4. fotoğrafların güzel canlı fakat yerleşimi hiç tutarlı değil biraz daha dengeli oturtabilirdin.sade olsa idi bir iki vektörel şekille fotoları gösterebilirdin fakat karşık olduğu için bunu tavsiye etmiyorum.Dahada boğar.Restaurant yazısının kenar çizgileri sanki yapıştırma gibi olmuş renkler uygun değil. Bu tabela bence ii olmamış. Daha sade ve estetik olabilir. Emeğine saygı duyuyorum.

hocam görüşleriniz doğaldır. hoş herkesin beğenisi farklıdır fakat ilk sayfaya odaklanmışsınız 2. sayfaya da bir uğrayıp çalışmayla ilgili değişikleri görebilirdiniz. bazı eksiklikler olduğunun farkına vardım ve değiştirdim. kendi gözüme hoş geldiği için çalışmam bu boktada bitmiştir. ama yorumlarınız için teşekkürler. :)

MANÇOLOJİ

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle ben buraya yeni üye oldum tasarımınıza gelince gayet güzel olmuş..
bende bir reklamcıda çalışıyorum fercom reklam sizin şirketin ismi nedir..

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
MANÇOLOJİ;37820' Alıntı:
öncelikle ben buraya yeni üye oldum tasarımınıza gelince gayet güzel olmuş..
bende bir reklamcıda çalışıyorum fercom reklam sizin şirketin ismi nedir..

Doğan Reklam yorumunuz için de teşekkürler.

ezelturk

🌱Yeni Üye🌱
:) bencede 2

her urune farklı marka eklenmez arkadaşlar

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı fontları restaurant için pek gitmemiş . Ayrıca beğendiğin ikinci çalışmada yay üzerinde ki yazılara ( kah. çorba..... ) beyaz kontur atarsan yeşile doğru kayan yerde netliği yakalarsın.