Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu anlamıyorum,, "Tabeladan çok bence bunlar büroşür iç sayfalara yada reklam gibi kullanılabilir . Tabela olmaz gibime geliyor" demiş arkadaşlar, iyide tabela nasıl olurmuş onun hakkında biraz bilgi verseniz daha iyi olmazmı ,, bu çalışmadan tabela olur bence,, hayır olmaz diyenlere sesleniyorum ,,neden ? olmaz peki,,
önemli deil saygı duyarım bu sıradan bi tabela deil şirket sahibinin firmasına yönelik ve istek üzerine yapılmıştır.firmanın isim ve sahibi değişimi üzerine yenileme amaçlıdır! hasantahsin yorumun için teşekkürler
3 aşamadan 2. ve 3. aşama güzel.. 1'de araba yuyum sağlamamış fakat 2 ve 3 te güzel logoyada gelicek olursak tabelada okunmayacağından olmamış tabela çalışmalarında genelde okunaklı çalışmalar yapmanı tavsiye ederim ......
katılıyorum, belki 3 numara tabela olur, Marka göze uzaktan batmalı, yani buun bir otoyola konulduğunu düşünsek, 100km hızla giden birisi logoyu görebilmeli.buda 3 numarada en mümkün...