Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablooo

concept_eda

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle şunu belirtim,çok güzel bir site herkesin emeğine sağlık.

Sorum iki tanedir;Tabloları istediğim gibi istediğim yere oynatmak istiyorum nerden yapıcam?

2. sorum:Birde taplonun şekliyle oynamak istiyorum bu ikisini nasıl yapıcam teşekkür ederim..

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
tablonun yan çerçevesine tıklarsan altta sola yada sağa yaslama yada ortalı ayarı var. Bunların dışında bir hiza ayarlayacaksan bunun için div kullanman gerek.
2. sorunu ne yazık ki anlayamadım tablo ile oynamaktan kastın eğer hücre sayıları vs ise zaten tablonun içinde iken sol alttaki 2 ikon ile tabloları ayırabilir yada birleştirebilirsin

concept_eda

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorularım anlaşılmamış:)
Ben tabloyu tutup fareyle istediğim bir köşeye koyabilmek istiyorum ve de dikdörtgeni beşgen altıgen nasıl yapıcam veya yuvarlak,resimlerin dörtgen dışında görünmesini sağlayamıyorum,teşekkürler..

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Sorularım anlaşılmamış:)
Ben tabloyu tutup fareyle istediğim bir köşeye koyabilmek istiyorum ve de dikdörtgeni beşgen altıgen nasıl yapıcam veya yuvarlak,resimlerin dörtgen dışında görünmesini sağlayamıyorum,teşekkürler..

Dreamweaver bilgim pek iyi değil ama...
Mouse ile tutup bir köşeye koyman imkansız olarak biliyorum ve beşgen, altıgende yapılmaz sanırım...Çünkü adı üstünde tablo , tablo olmazdı adı eğer öyle bişey olsaydı ! Ama sen photoshopta resmi altıgen hale getirir tablonun içine de resim olarak aktarırsan olur...

concept_eda

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tylcn verdiğin bilgi için saol,ben öğrenirsem tabloyu taşımayı yazıcam buraya,belki de yanlış hatırlıyorumdur,teşekkürler..

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
öyle dilediğiniz gibi tutup sağa sola taşıyamazsınız web tasarım bu grafik tasarım değil. Ancak bir div'in içine tablonuzu yerleştirip dilediğiniz yere koyabilirsiniz tabiki.
Tablonun dört köşe yani dikdörtgen yada kare olmaktan başka şansı yok yuvarlak yada başka bir şekilde tablo olmaz.