Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım İmzası

mami214

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben kendi yaptığım tasarımlarıma yani photoshop çalışmamalarıma v.b. içeriklerime bir imza koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim forum sayfalarındaki imzalardan söz etmiyorum logo gibi sabit kalıcak ve benim yaptığım her çalışmama koya bileceğim bir imza. Bunu nasıl koyacağım değil fakrlı ve net bir tasarım yapmak istiyorum bu konuda yardımlarınız ve bilgileriniz lazım photoshop konusuda falza bilgim yok o yüzden falza karışık olmayan açıklmalar daha etkili olucaktır. şimdiden teşekkür ederim.​

Benzer konular

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop ta yapmayın o zaman...vektörel bir programda kendiniz için bir logo tasarlayın ve çalışmalarınızın bir köşesine bunu kondurun..

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben kendi yaptığım tasarımlarıma yani photoshop çalışmamalarıma v.b. içeriklerime bir imza koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim forum sayfalarındaki imzalardan söz etmiyorum logo gibi sabit kalıcak ve benim yaptığım her çalışmama koya bileceğim bir imza. Bunu nasıl koyacağım değil fakrlı ve net bir tasarım yapmak istiyorum bu konuda yardımlarınız ve bilgileriniz lazım photoshop konusuda falza bilgim yok o yüzden falza karışık olmayan açıklmalar daha etkili olucaktır. şimdiden teşekkür ederim.​

corel başlangıç olabilir photoshopda daha çok zorlanırsın ama hepdende vazgeçme oda lazım :)

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben şahsel brush olarak bir imza yaptım kendime ve brush panelini açınca direk karşıma çıkıyor

mami214

🌱Yeni Üye🌱
corel ve diğer vektörel programlar hakkında pek bilgim yok corelde photoshop gibimi kullanılıyor kullanım mantığı aynımı corel'i araştırmaya vaktim olmadı kısa ve özet bir bilgi verebilen olursa çok makbule geçer.