Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarımda yardım edebilirmisiniz

levent_

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar ben baharat ile ilgili bir iş aldım ama bir türlü tasarlamasını yapamadım programlamam var ama tasarımdan geri kalıyor bana bu konu yardım edebilirmisiniz

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
aldığın fiyatın makul bir kısmını bir tasarımcıyla paylaşarak ağrısız başım şeklinde bi çözüm üretebilir sin bence...

levent_

🌱Yeni Üye🌱
tmm teşekkür ederim peki ben kendimi nasıl geliştirebilirim tasarım konusunda

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
hımm paraya kıymayacağım diyorsun :) bence iki yol var. birincisi ki pek avsiye etmem hazır şablon kullanmam(tavsiye etmiyorum haa:) ) ikincisi yine şablon bulup üzerinde çok değişikliker yapman. yani sadece kalvuz gibi kullanmak amaçlı. bir diğeri de (tavsiyem budur:) ) bu firmanın pazardaki rakiplerinin sitelerini incelemen. yani baharat firmalarınde neler gerekiyor neler yapman lazım hangi bölümlere ihtiyacın var gibi. iç incelemedim ama genelde her sektörde belli başlı renkler ön plandadır. bahratta da öyle olabilir. inceleyip bu şekilde bir yardım alabilirsin diye nacizane fikirler sundum arkadaşım.

şimdiden kolay gelsin

levent_

🌱Yeni Üye🌱
ustam valla 250 TL istedim

paraya kıyarım para ne ki ya dersi varsa dersini bile alırım bu başarabilmem için ne gerekiyorsa yaparım yani

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
levent_ Joomla işini görebilir sanırım burda link veremiyoruz tam olarak bilmiyorum joomla türkiye diye aratırsan joomla dersleri ile başlayarak CMS Yani içerik yönetim sistemi öğrenebilirsin. Sıfırdan kodlama öğrenemeyeceğin şablon oluşturamayacağına göre joomla yı denemeni tavsiye ederim. En basit yol bu mu ? diye soracak olursan Hayır. Joomla da genişledikce zorlaşır.

levent_

🌱Yeni Üye🌱
araştıracağım Volkan ustam hepinize çok teşekkür ederim benim istediğim sitenin hepsi bana ayit olsun ama belliki çok uzun sürecek tasarım oluşturma

VivaLaKinG

🌱Yeni Üye🌱
eğer süre vermediyseniz hazır şablolanlar üzerinde çalışınız.şayet süre verdim diyorsanız bu işe hiç bulaşmayın en kısa sürede bir tasarımcı arkadaşımızla iletişime geçerek bu işi beraber yürütünüz :)

levent_

🌱Yeni Üye🌱
en mantıklısı da bu bir arkadaş bulup bitirmek lazım bu işi teşekkür ederim ustam

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
1.si 250 ye bir web sitesi yaparak kendi emeğine ve yeteneğine zulmetmişsin.
2.si eğer tasarım konusunda bilgin yoksa yukarda tdogan86 arkadaşımızında dediği gibi (bende hazır şablon tavsiye etmiyorum:)) bi hazır şablon indir full psd dosyasında değişiklik yap.Biraz uğraş üstünde en azından bi deneyim edinmiş olursun.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
1.si 250 ye bir web sitesi yaparak kendi emeğine ve yeteneğine zulmetmişsin.
2.si eğer tasarım konusunda bilgin yoksa yukarda tdogan86 arkadaşımızında dediği gibi (bende hazır şablon tavsiye etmiyorum:)) bi hazır şablon indir full psd dosyasında değişiklik yap.Biraz uğraş üstünde en azından bi deneyim edinmiş olursun.

edit: ve bunu kesinlikle referans olarak gösterme sadece kendini kandırmış olursun.

azaferdemir

🌱Yeni Üye🌱
Evet bencede

edit: ve bunu kesinlikle referans olarak gösterme sadece kendini kandırmış olursun.

250 lira gibi bi fiyata ne karşındaki adam birşey verebilirsin nede bu işin sana bi faydası olur. Müşeterinle sen birbirinize eziyet ediyorsunuz. lütfen tasarımı bukadar basitleştirmeyin.
bunlar sadece benim düşüncelerim bir hatamız varsa affola
saygılar..