Neler yeni

Tasceken Grubu Logo Tasarimi

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasceken Grubuna ait maden isletmesi icin hazirlanmis bir logo...
tgwp.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logo şekil ve ifade ettiği anlam olarak güzel düşünülmüş; fakat o renkleri değiştirmelisiniz. Gradient yerine, sade bir renk kullanarak yeniden oluşturmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bu bir logo, büyük bir paraşüt'e de basılabilir olmalı, küçük bir kupa'ya da...

Elinize sağlık güzel çalışma, kolay gelsin.

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Degerlendirmeniz icin tesekkur ederim, yaklasik olarak 3 yil once tasarlamis oldugum birseydi, sadece paylasmak ve fikirlerinizi almak istedim. Su an icin uzerinde calisabilecek bir vaktim ne yazıkki yok :(

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Amblem şekil olarak çok hoş ama üzerindeki parlama bozmuş. Firma isminin bu şekile uyarlanmasında bir uyumsuzluk var. Farklı fontlar yada küçük harf kullandığın alternatifler daha iyi olabilir. Başarılarının devamı dileğiyle :>

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amblem şekil olarak çok hoş ama üzerindeki parlama bozmuş. Firma isminin bu şekile uyarlanmasında bir uyumsuzluk var. Farklı fontlar yada küçük harf kullandığın alternatifler daha iyi olabilir. Başarılarının devamı dileğiyle :>

Sanirim bendeki sorun bu, sadece harf kombinasyonuna ya da olusturmaya calistigim sekile odaklaniyorum, her sey bittikten sonra firma ismini nereye koyacagimi bilemiyorum. :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Parlama olayı haricinde güzel bir çalışma olmuş

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
maden grubuiçin rengin siyah secilmesi bence güsel ama logo basit kalmış gibi geldi bana :)

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
T ve G harflerinin birleşimi muhteşem. aslında birleşim demeyelim. t harfinin bir bölümünün g harfi gibi şekillendirilmesi diyelim. ben çok beğendim. o kadar güzel ki renklere dikkat bile etmedim ama sonra bir daha baktım ki biraz değiştirilebilir. emeğinize, düşüncenize sağlık...

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
çok hoş olmuş eline sağlık...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce olarak güzel.Renklerde biraz sıkıntı var.Aynı konsept üzerinde değişik renk alternatifleri üzerinde çalışmanız neticesinde daha güzel işler çıkabilir.

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar...