Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tek sayfa Sea & YOU BruccluB Tatil Yıllar Boyu

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar tek sayfalık bir çalışma yaptım.Değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Birde şu konuda fikri olan varsa sevinirim:photoshop'ta tiff ve cmyk kaydettiğim
imaj fh'de açtığımda renk değişimine uğradı..nedeni nedir acaba?Baskıda normal çıkabilir mi yoksa o şekilde mi çıkar?

Benzer konular

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinde yeterli görsel ve yazi var gibi görünüyo, .u görsellerle daha güzel bisey çikartabilirdin gibi geliyo bana hangi programda çalistin bilmiyorum ama freehang gibi geldi bana yazilarda bir treleme ve bloklama problemi var. bazi yazilarin harf aralari çok açik bazilari daha kapali göze hos görünmuyor. freehand da böyle problemler yasayabilirsin bunu göz önüne alarak yazilarda daha farkli bir mizampaj dübünmeni tavsiye ederim. genel olarak begenmedim tabi bu benim fikrim ellerine saglik emek vermissin. ama dedigim gibi elinde malzeme var daha güzel olabilir

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
1- resimler çok mavi olmuş
2-sol üstteki yazıyı iki tarafa yaslama, hoş görünmüyor.
3- sanırım yazı altındaki logo iki tarafa biraz sünmüş
4-üst ve alt kuşakların rengini siyah degilde göz alıcı bir renk yap, sonuçta bir otelin ilanı, göz alıcı olması gerekir.
yorumlarım yapıcıdır, yıkıcı değil, kolay gelsin:)

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet teşekkür ederim yorumlarınız için.İşte bende o mavilikten bahsettim.Normalde o şekilde değildi.CMYK ve tiff kaydedip (300 dpi) fh içerisine aldım.Renkler o şekilde oldu.Neden olmuş olabilir arkadaslar?

@rm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.toksanbasinyayin.com
Arkadaslar tek sayfalık bir çalışma yaptım.Değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Birde şu konuda fikri olan varsa sevinirim:photoshop'ta tiff ve cmyk kaydettiğim
imaj fh'de açtığımda renk değişimine uğradı..nedeni nedir acaba?Baskıda normal çıkabilir mi yoksa o şekilde mi çıkar?

RGB olarak kaydedersen sorun çözülür. Bunun sebebi Web programlarının CMYK ile uyumlu olmamasıdır. Monitörler RGB çalıştığından Web programları her zaman CMYK kaydedilen resimleri Pastel tonlarda gösterir.