kardeş logon güzel ama ben tekirdağda tabelacıyım ve bu yarışmaya katılmadım neden diye sorarsan benim gibi tekirdağda hiç tabelacı katılmadı çünkü yarışmada bir hile olacağını sezdim ve çekildim kendimi boşa yoracağıma 2 -3 iş yapar ve para kazanırım diye düşündüm noter huzurunde ve yerel kanalda canlı yapılsaydı yarışmaya o zaman katılırdım amaç para değil amaç sahtekarlık olmamasın
Katılmakla beraber doktor'un işinin yangın söndürmek olmadığını belirtmek isterim.zaten tabelacıların katılmaması gerekiyo..
yarışmalarda ...renkli ve siyah-beyaz... görüntülerini derken renkli görüntünün yanına siyah beyaz görüntüyü böyle tek tekmi yapacaz yoksa bitmap dan gray mi yapacaz?
kardeş gerek kalmadı yapmana 14 kasım son gündü ve geçdi bitti:tongueout:
:rofl: Ben yarışmaya katılalı çok olduuuuu!
yalnız yarışmalardaki düzenin nasıl olacağını sordum burda :rofl:
Arkadaşlar kazanma ihtimali yokmu bu tür yarışmalarda? ben o kadar uğraştım bu logoyu hazırlamak için. Siz mi bu kadar karamsarsınız onlar mı bu kadar sahtekar ben anlamadım. üzgünüm şuan![]()
arkadaşlar haklı.. onlar o kadar sahtekar ki.. yıllar önce, bir belediyenin açtığı logo tasarım yarışmasına katıldım..
yarışmadan çıkan sonuçları görünce şok geçirdim.. sonra belediyedeki yarışma sekretaryasını arayıp tepki verdim, onla kalmayıp, dereceye giren logaların kopya olduğunu ( logolar hem kopya hem belediye ile alakası yok ), logo sahiplerinin belediye olan bağlantılarını araştıracağımı ve jüri üyelerinizin de bu işi bilmediğini bir tasarımcı olarak her türlü ispatlayacağımı söyledim..
öyle ya da böyle yarışma sonuçlarını bir türlü iptal ettirdim...
( tabi bu arada ne götürdüler onu bilmiyorum..)
ortam ve yarışma ne olursa olsun, böyle durumlarda geri durmak doğru değil..
eski logoları onlara daha çok yakışıyor...
hayır öyle değil.. genelde her belediye bunu yapmaz..Emekler boşa yani :/ Neyse artık daha adam akıllı yarışmalara katılırız biz de.