Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Telekom Şube KArtvizit ÇAlışmam

grafikerozgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvztler.jpg

Yorumlarınız...

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Çok karışık gözüküyor logolar sanki birbirlerine girmişler kaya telekomun etrafındaki crosların hoş gözükmüyor yazı fontlarınıda hoş bulmadım bence daha çok örneklere bakıp tekrardan yapmalısınız başarılar dilerim.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
krosları anlayamadım ben görüntü için mi yoksa özel bir işlem mi yapılacak kesim gibi?
font şık ve sevdiğim bir font fakat bukadar ardarda her yerde kullanmak itmiş biryerlerde farklılışatırmak lazım fontu bence.
ve logo ebatlarındaki büyüklük karmaşa yaratmış. sadeleştirilirse çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

grafikerozgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı değerlendireceğim o kroslara gelince sadece kaya telekom ibaresini abartmadan okutmaktı :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlarında dediği gibi biraz karışık bi iş olmuş biraz düzenlersen daha göze hitap edecek şekle gelir diye düşünüyorum
ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

lauzssi

🌱Yeni Üye🌱
En azından aşağıdaki adres bölümünün altına bir background çalışması yapılabilir.

kalender123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şube'nin logosuyla telekom markaların ın logoları birbirinekarışmış.Şube logoyu daha büyük ve ye daha çrpıcı yapsn daha iyi

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir çalışma.Ayrıca kroslara da gerek yok bence.Daha parlak bir fikir üreterek firma ismini ön plana çıkarabilirsiniz.
Kafa takılan bir soru ;
Logoyu da siz mi çizdiniz?

Kolaylıklar diliyorum.