Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

temizlik firması için çalışmış olduğum ürün etiketleri

Benzer konular

bubacka

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sağ üstteki ve sol ortadaki daha anlaşılır yanlız sol ortadakinde ise ürün yazısı çok geri kalmış reyonda görülebilmesi için biraz daha farklı bi yazı fontu ve daha çok kendini hissettiren renk kullanman çalışmanın albenisini arttıracak tabi bu benim fikrim
alttakilerin de renk uyumu güzel
bu arada diğerleri çok karışık

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim fikirleriniz için yapacağım çalışmalarımda dikkate alacağım tekrardan teşekkürler

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kullandığın bantta kırıklık var fark ettin mi? türkmalı ve recycle işarelerinin tm ortsında yukrı bk açıda kırıklık var

tugba mermer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım bu yazdığın kullanım talimatları yada özellikleri için kaç punto yapıyorsun ?? okunurluk için 5 punto iyimidir ? bide resimler gayet güzel çözünürlük kendiniz mi çektiniz ?
Emeğine sağlık

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
6 punto yeterli ama baskıya göre fark ediyor kalteli bir baskı olursa 4 punto yine yeter ben 4 kullandım puntoyu.çalışma sadece örnek bir çalışmadır sıkıntıdan yapmış olduğum bir çalışma aslında deneme gibi birşey resimler nette araştıtılpa bulunabilen türde resimler. teşekkür ederim yorum için

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oh oh bu ne bonkörlüktür böyle.
Etiketlerdeki logo ve yazıların renkleri bukalemun gibi.
Yok mudur bu firmanın kurumsal bir rengi ?

Herşey Türkçe yazarkan " WC Temizleyici " ne demek ?

Kilogram rakkamları neden bu kadar büyük ?
Yanlarındaki " e " harfleri ile espasları neden bir açık bir kapalı ?

Köpük el yıkama maddesi:
Fondaki rüzgar gülü ile bağlantısı nedir ya da neyi anlatıyor anlamak mümkün değil.

6 etiket için 4 adet uygun görsel dışında malesef tasarım adına bir şey yok ve mizampaj hataları müşteriyi tatmin etmeyecek derecede... İmla kurallarına da azami özen gösterelim.

Dip not:
4 punto sadece okuyanın gözlerini bozmaya yeter :)

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumunuza sağlık teşekkür ediyorum hepsini göz önünde bulunduracağım bu kadar detaylı bir yorum yaptığınız için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum