arkadaşlar bir template yaptım photoshopta çizdim yorumlarınızı bekliyorum
max1299 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 13 Kas 2009 Mesajlar 389 Tepkime puanı 6 8 Ara 2012 #1 arkadaşlar bir template yaptım photoshopta çizdim yorumlarınızı bekliyorum Son düzenleme: 8 Ara 2012
aresrisus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 287 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrecetiner.com.tr 9 Ara 2012 #2 güzel ancak biraz daha kapsamlı olabilir sanki içeriğin yerleşimi ve tipografi açısından gelişme açık.
güzel ancak biraz daha kapsamlı olabilir sanki içeriğin yerleşimi ve tipografi açısından gelişme açık.
max1299 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 13 Kas 2009 Mesajlar 389 Tepkime puanı 6 9 Ara 2012 #3 aresrisus' Alıntı: güzel ancak biraz daha kapsamlı olabilir sanki içeriğin yerleşimi ve tipografi açısından gelişme açık. Genişletmek için tıkla ... doğru içeriğin yerleşimi biraz daha iyi olabilir teşekkürler
aresrisus' Alıntı: güzel ancak biraz daha kapsamlı olabilir sanki içeriğin yerleşimi ve tipografi açısından gelişme açık. Genişletmek için tıkla ... doğru içeriğin yerleşimi biraz daha iyi olabilir teşekkürler