Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

text sorunu

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar corel x3 de yazım yukarıdan aşagı dogru gidiyo :S nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun

Benzer konular

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım sorununuz için birazdaha açıklayıcı bilgi vermelisiniz. bu şekilde kimsenin bir şey anlayacağını sanmıyorum.

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayfaya yazı yazarken soldan saga dogru gider ya benim yazılarım yukarıdan asagı dogru gidiyor onu nasıl düzeltirim ? daha nası anlatabilirim bilmiyorum valla :(

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
tekst / change case menüsünü bir inceleyin. sorununuzu buradan çözebilirsiniz.

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
denedim ama ordan harfler büyütüp küçültülüyo anca ben yazının yönünü ayarlayamadım malesef nası böyle oldu hala anlamıyorum ayarlarlada hiç oynamadım :(

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
denedim ama ordan harfler büyütüp küçültülüyo anca ben yazının yönünü ayarlayamadım malesef nası böyle oldu hala anlamıyorum ayarlarlada hiç oynamadım :(

fazla vaktim olmadığında konuyu inceliyeceğim... bende merak ettim doğrusu başıma hiç gelmedi...

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok gıcık birşey inş kimsenin başına gelmez menüler ingilizce olduğundan anlamıyorumda ayarları daha beter karıştırmamak için kurcalamıyorum bilen varsa yardım etsin noluuurr nolur :(

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
valla corelin yazı ayarlarıyla o kadar oynadım sorunu çözmek için ama o hale getiremedim :)

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla corelin yazı ayarlarıyla o kadar oynadım sorunu çözmek için ama o hale getiremedim :)
inanın hiçbir ayarla oynamadım bende sapıttım o hale nasıl geldi sanırım ben yokken birileri bilgisayarımı kurcalamış :( düzeltmek için uğraştım baya ama daha beter yapcağımdan korkuyorum coreli yeni öğrendim bu sebeple cesur davranamıyorum coreliker arkadaşlar bana yardımederler inş. herkese teşekkür ederim ayrıca

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
inanın hiçbir ayarla oynamadım bende sapıttım o hale nasıl geldi sanırım ben yokken birileri bilgisayarımı kurcalamış :( düzeltmek için uğraştım baya ama daha beter yapcağımdan korkuyorum coreli yeni öğrendim bu sebeple cesur davranamıyorum coreliker arkadaşlar bana yardımederler inş. herkese teşekkür ederim ayrıca

arkadaşım son çare olarak sen coreli kaldırıp tekrar kur istersen. bende baya bi baktım. içinden çıkamadım.
birde forumda arkadaşlar corel açılırken F8 tuşuna basılı tutarsak resetlenmiş olur diyolar... ben bunu denemedim. ne kadar doğru onudabilemiyorum. denemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
bu sorunla çok sık karşılaşılıyor son zamanlarda. web sitesi paylaşımı yasak!!! gözatabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım son çare olarak sen coreli kaldırıp tekrar kur istersen. bende baya bi baktım. içinden çıkamadım.
birde forumda arkadaşlar corel açılırken F8 tuşuna basılı tutarsak resetlenmiş olur diyolar... ben bunu denemedim. ne kadar doğru onudabilemiyorum. denemeni tavsiye ederim.
tavsiyenizi deniycem inş başka bir sorunla karşılaşmam ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim...

muhacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu sorunla çok sık karşılaşılıyor son zamanlarda. web sitesi paylaşımı yasak!!! gözatabilirsiniz.

sanırım tavsiye ettiğiniz siteyi buldum inceledim ordada resetleyerek halledebilceğim söylenmiş denedim düzeldi çok şükür hiçbir sorunlada karşılaşmadım aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar korkmadan deneyebilirler.ayrıntılı bilgiyi goole text sorunu yazarlarsa orda bulabilirler.tekrardan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim allah eksik etmesin başımızdan :)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım tavsiye ettiğiniz siteyi buldum inceledim ordada resetleyerek halledebilceğim söylenmiş denedim düzeldi çok şükür hiçbir sorunlada karşılaşmadım aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar korkmadan deneyebilirler.ayrıntılı bilgiyi goole text sorunu yazarlarsa orda bulabilirler.tekrardan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim allah eksik etmesin başımızdan :)

biz sana kaçkere resetle dedik yaaa. :p :eek:ops1: