BLACK_WHITE
🌱Yeni Üye🌱
okul için yaptığım deneysel bir kapak çalışması
leonardo da vinci'nin resimlerini bu kadar kirletmemeliydin bence çok kötü olmuş, resmen resimlerin üzerinden karalamışsın bu çok yanlış bi yöntem sonrasında herhangi bir resmi bu şekilde tam sayfa kullanmakda pek etkili olmamış sağına soluna bant filan atmalıydın ve gözü en rahatsız eden şey yazılar birincisi tırnaklı ve ince bi font kullanmışsın daha kalın ve düz fontlar uygun olabilirdi diye düşünüyorum yanı sıra yazılar kaybolup gitmiş dış çevresine kontur atsaydın keşke birde iki kapağın ara kısmında bi yamukluk mu var ben mi algı bozukluğu yaşıyorum.... üzerinde çalışmaya devam et.
yok kardeşim ahtırlamıyorum nerde olduğunuda neyse tabiki seni suçlamıyorum burda belki sen koydun senden çaldı hemen paylaştı başka bir yere ben yaşadım bunları daha önce eline sağlıkta boğulmuş adını okumak için uzun uzun bakmak gerektibaşka bir çalışmaya benzettin sanırım çünkü bu çalışmayı okulda bu bahar döneminde yapmıştım daha öncede internete koymadım yada herhangi bir foruma göndermedim gördüğünü söylediğin çalışmaya tekrar bakarsan aynısı olmadğını anlarsın eğer aynısı ise burda açık bir şekilde forumun adresini ver.Biz de bakalım ve başka bir forumda mesaj yazarken hatırlıyacam diyebileceğimiz bir unuttuğumuz olsun.