Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ticaret odası logosu yardım

saruman64

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar usak ilinin karahallı ilcesinin ticaret odasının web tasarımını yaptım sadece logo su kaldı prof. olmasını istedigim için size ihtiyacım var insallah yardımcı olursunuz kaynak nedir die soracak olursanız Uşak/Karahallı Ticaret Odası - Anasayfa üstteki logo deişecek sitenin rengine göre olacak ordaki karahallının orjinal logosunu da kullanabilirsiniz googleden usak/karahallı die arattırırsanız resimler cıkar acil arkadaslar lütfen yardımcı olun

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence panik yapmanıza gerek yok çünkü ne yaparsanız yapın beğeneceklerdir fazla eleştirceklerini sanmıyorum:) bence yine kahverengi ve çok açık olmamak kaydıyla açık mavi tonlarında çalışın logoyu. Yine yuvarlak olsun. Eski logoda resim görüyorum. O resmin yerine "KTO" yazabilirsiniz.

saruman64

🌱Yeni Üye🌱
begenmiyorlar işte sorun o daha sade ve güzel bişey olmasını istiyorlar siz yardımcı olabilirmisiniz renk genelde sitenin rengi yani gümüş ve kahverengi karısımı olabilir su an kendi bilgisayarımda deilim grafik programları yuklu deil ve bugun teslim etmem lasım :S endişem ondan

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anladım. Dediğim gibi. dış yuvarlak kahverengi..hatta sütlü kahve rengi daha iyi olabilir. k.rengi, sütlü kahve rengi, bej, açık mavi tonlarıyla hoş bir logo elde edebilirsiniz. Resmin yerine okunaklı ama şık bir fontla "KTO" yazarsınız.

saruman64

🌱Yeni Üye🌱
güzel düşünce tessekkür ederim ama işte su an kendi bilgisayarımda deilim kto dayım siteyi teslim etmek icin onuda beyenmeyice acil istediler sizden ricam siz yapabilirmisiniz??

saruman64

🌱Yeni Üye🌱
sorun orda deil arkadaslar :( sorun su anki buludugum bilgisayar tamamen kısıtlı programlarda yok yani burdan bişey yapamam ondan sizden istiyorum

saruman64

🌱Yeni Üye🌱
kısıtlı derken bilgisayara ne birsey kuruluyor nede indiriliyor devlet dairelerini bilirsiniz yani onu demekk istedim yapıp yayıınlarsanız cok sevinirim arkadaslar .psd ve jpeg ini bekliyorum

Son düzenleme: