Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tiyatro afişi

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Yorumlarınızı bekliyorum tiyatro komedi

yatro2copyup2.jpg

Benzer konular

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Koltukları Aşağıda Kullansan Birde...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ancak calisma rgb sanirsam

kralamasya05

🏅Acemi Tasarımcı🏅
GÜzel OlmuŞ Ama Altakİnede İŞİmlarİn Altina Koylutlari Koysan Daha İyİ Olur

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Gülmekten gebereceksiniz" yazısını düz açı kullansan sanki biraz daha güzel olacak. 'oyuncular' yazısını isimlerle aynı karakter aynı punto ve aynı renk yazmışsın, dikkat çekmek için bu söylediğim ayarlardan en az birini değiştirmelisin. renk uyumu genel görüntüde güzel koserim'in de dediği gibi koltuklar algılama hissini bozuyor asılı kalmış gibi tavsiyem yukardaki imajı tam ortaya al (kırmızı alan) alt zeminde kullandığın gri deseni ikiye böl yarısını kırmısının üzerine yarısını altına koy.. altta kalan gri alanın tonunu düşür daha koyu olsun ve bir derinlik versin. yukarıdaki gri zeminde oyunun ismini alt zemindede oyuncular yer saat gibi kavramları kullan. kırmızı alandada sadece gülmekten gebereceksiniz ibaresi kalsın. Renk rgb kullanılmış sanırım çıktı alacaksın zira baskı için CMYK olarak çevirmelisin.. eline sağlık başarılar

HASHUS11

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler:(

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben tiyatro afişinden ziyade broşüre benzettim tek kırımlık bence daha şık ve sade bir anlatım yolu denemelisin....

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana karışık ve boş geldi, bence daha da üstünde durulmalıdır.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
saolun arkadaşlar tarih eski baya uzun süredir işten uzaktım yoğunluğum aşırı idi teşekekür edemedim şimdi ediyorum saolun varolun

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Gülmekten gebereceksiniz" yazısını düz açı kullansan sanki biraz daha güzel olacak. 'oyuncular' yazısını isimlerle aynı karakter aynı punto ve aynı renk yazmışsın, dikkat çekmek için bu söylediğim ayarlardan en az birini değiştirmelisin. renk uyumu genel görüntüde güzel koserim'in de dediği gibi koltuklar algılama hissini bozuyor asılı kalmış gibi tavsiyem yukardaki imajı tam ortaya al (kırmızı alan) alt zeminde kullandığın gri deseni ikiye böl yarısını kırmısının üzerine yarısını altına koy.. altta kalan gri alanın tonunu düşür daha koyu olsun ve bir derinlik versin. yukarıdaki gri zeminde oyunun ismini alt zemindede oyuncular yer saat gibi kavramları kullan. kırmızı alandada sadece gülmekten gebereceksiniz ibaresi kalsın. Renk rgb kullanılmış sanırım çıktı alacaksın zira baskı için CMYK olarak çevirmelisin.. eline sağlık başarılar

katılıorum yazı stilini değiştirirsen daha iyi olucak gibi onun dışında 1.çalışma çok güsell gözüküyor 2.de güsell ama kartvizit gibi olmuş bence eline sağlık