Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tiyatro bileti numunesi

bülent_malatya

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar daha önce çalışmamış olduğu bir istek geldi. o da tiyatro bileti baskısı iteniyor benden. numune çalılşmaları olan arkadaşlar.. yardım edip numeneleri "cdr" olursa siteye yüklerlerse sevinirim. şimiden tşk ler

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kuralları okuyun .
Mail ile iletişime geçmek yasaktır. Bu defalık konunuzu kilitlemiyorum. Lütfen kurallarımızı okuyunuz...

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya arkadaşlar ne kadar hazırcıyız. Sırf merakımdan girdim Google'a, görseller sayfasından tiyatro bileti yazdım, arattım. İlk sayfada 4 tane bilet görseli çıktı karşıma. Bu örneklere bakarak kendine ait bir çalışma yapsan çok mu yorucu olur acaba?

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya arkadaşlar ne kadar hazırcıyız. Sırf merakımdan girdim Google'a, görseller sayfasından tiyatro bileti yazdım, arattım. İlk sayfada 4 tane bilet görseli çıktı karşıma. Bu örneklere bakarak kendine ait bir çalışma yapsan çok mu yorucu olur acaba?
Katıldım gitti..

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆

Yok canım olur mu? arkadaş çoktan bakmıştır google a ama onlar muhtemelen jpeg. şimdi kim oturup vectörel olarak çizecek hazırı varken değil mi...

Bende katıldım gitti:D:D

sennur

🌱Yeni Üye🌱
Yok canım olur mu? arkadaş çoktan bakmıştır google a ama onlar muhtemelen jpeg. şimdi kim oturup vectörel olarak çizecek hazırı varken değil mi...