Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tiyatro Sürmeli Afiş çalışmam

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
perspektif açıdan sıkıntı var gibi. Haydi karına koş yazısının altına ne koyduysanız algılamada güçlük çekiyor. Kırmızı yazılarınız okunması gerekli. Genelde göz yorgunluğu çok fazla. Sıcak renkleri üst üste kullanmanızdanda kaynaklanıyor olabilir.
emeğinize sağlık.

Son düzenleme:

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle eline sağlık,oyunun içeriği ile ilgili bilgi versen daha iyi olurdu afişin bunu yansıtması azda olsa belirleyici öğeler içermesi gerekir bu açıdan iyi olurdu ,bunun dışında oyun ismi daha göze batan daha belirgin bir şekilde ve yerde olabilirdi dikiz aynasına sıkışıp kalmazdı bence saygılar

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
maalesef bu gunun en iyisi senide secemedim tiyatro afişlerinin dahada fazla albenisi olmalıdır heleki günümüzde tiyatronun bu kadar az rabet gördüğü 3. hatta 4 veya 5. sıralarda olduğunu düşünürsek bu afiş o seyirciyi cekmez aksıne iter afişte zıt reklerle cok oynamışsın tiyatronun ismi karına koş ama orada bi taksi var onada tamamda hani oyunculardan birinin orada bi karesi olsaydı bari taksinin başında not''tiyatro afişlerinde seyirciyi çekebilmek için önce salonu tanıtmalısın ve oyundan bi kare fotoğraf yetecektir'' ben bir tiyatro hayranı olarak bu afişle ilgilendim özellikle şimdi bi grafiker değil bi tiyatro seyircisi olarak bi yorum daha yapayım sen bence hiç tiyatro afişi incelememişsin

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık ama bence yaptığınız iş çok karmaşık. bi bütünlük yok.
•üstte kullandığınız sarı şeridi düz yapmanızı
•tiyatronun adını öne çıkaracak tipoğrafik düzenlemeler yapmanızı öneririm.bitde kullandığınız görselle konuyu bağdaştıramadım ben.umarım yanlış anlamazsınız.kolay gelsin

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baba eline daglık fotograf klasik araç valan hoş olmuş ama foto dışındaki kullandıgın herşey yanlış yazılar çok yakın tipografi hataların var puntolarının büyüklük küçüklük renk kulllanışın
ve perspektif açıdan kullanıyosan ona göre uyarlamalısın diger karakterleri burda herşey ön planda şöle söyleyim bazı işler dagınık olmalı düzenli olmaz belki ama dagınıklıgın bile bi şekli var. kısaca kötü ama eline saglık ilerisi için

volki66

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim.
eleştiri, tenkit ve uyarılarınız için..
iyi ki varsınız

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resmi sündürmüşsün olmamış. dikiz aynasını kesip üstüne yazı yazmışsın o hiç olmamış. tepeden bir sarı bant çıkarman eh, akıllıca olmuş diyebilirim ama içine emboss atmışsın o efekti kaldır derim. bir de gülen ve üzülen adamı ufaltmanı tavsiye ederim.

son olarak tipografin çok kötü, 21. yüzyılda yaşayan bir insan neden serifli type kullanır onu anlamaya çalışıyorum. koca koca koymuşsun majuskül olarak, serifli harflerin capitalleri zaten zor okunur iyice algıyı düşürüyor.

yani roma dönemine gönderme yapan bir afiş yapmayacaksan, ya da öyle çok gerekli bir durum yoksa neden serifli harf kullanır bir insan anlamıyorum. helvetica bile eskidi arkadaşlar, 3000 yıl öncesinin TRAJAN'ını kullanmanın mantığı ne?

umarım alınmadın arkadaşım ama "olmamış.." deyip tek kelimeyle kesip attırıp saygısızlık yapmak istemedim. gördüğüm hataları söyleyim dedim sana ve işine olan saygımdan..