Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
transfer baskı makinası arıyorum ilgilenenler içeri
sadece thshirt basbileceğin 40x50cm makine var temiz almıştım kullanamadım.vakit yok.50 adet tshirt baskısı yapmıştım. evde duruyor.1300 ytl ye veririm.
0541 883 55 92 Fuat Arslan elimde makine var. Az kullanılmış.Aparatları ve printer ile birlikte. Mürekkep, bardak, puzzle yastık vs. verebilirim kalanları
Yüz yüze bakıp, inceleyebileceğin bir makinayı almanı tavsiye ederim. "Çıktı al, pres yap ve ürün hazır" aşamasına gelene kadar çok başın ağrır. Sonradan çıkan fakına varacağın, ürüne göre değişen epey bir ayar yapman gerekiyor... zaman, ısı, renk profili vs.
transfer baskı makinası var t-şörtt, şapka, tabak basma aparatları ve daha yanında birsürü baskı malzemesi var. ayrıca epson marka altı kartuşulu dolan kartuş sistemli makina ama kullanılmadığı için sanırım kafa değişecek ekte makzeme listesi de var. toplma bedel 2000 TL kredei kartıla ödeme yapabilirsiniz.