Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tükeniyor..

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sa arkadaşlar kendi sözlerimle kendimi anlattığım bir yazı inşallah beğenirsiniz...
umudumuzan5.jpg

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
-ü,-ğ,-ş...Bu harfler önemli harfler.
Umudu umut etmek diye bir şey söz konusu olamaz çünkü o zaman umut etmekten söz edemeyiz.Bu olsa olsa umutsuzluktur."Forumda tipografi adına güzel çalışmalar mevcut,biraz incelemelisiniz." diyemiyorum.Zaten bunu bildiğinizi biliyorum.(Bildiğini bilmek olabilir bak :D )
Kolay gelsin.

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burda görseli eleştirin demedimki bir çalışmamı paylaştım eleştri için değil. yöreye göre yazım değişebilir ben umud derim sen umut bu kişisel bir çalışma Tr karekter sorunu vardı şiir yazanlar bilirler oan hava gelir yazarsın geldi yazdım düzzeltmekte istemedim anlatabildimmi grafik alanına bakma lütfen

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
burda görseli eleştirin demedimki bir çalışmamı paylaştım eleştri için değil. yöreye göre yazım değişebilir ben umud derim sen umut bu kişisel bir çalışma Tr karekter sorunu vardı şiir yazanlar bilirler oan hava gelir yazarsın geldi yazdım düzzeltmekte istemedim anlatabildimmi grafik alanına bakma lütfen

Eleştiri kabul etmeyecek kadar kendinizden eminseniz,"umudu umut etmek" sözünü mana olarak değilde dilbilgisi yanlışı gibi görüyorsanız,kişisel çalışmalarımda asla kurallara uymamıyorsanız,Edebiyatla olan bağınız "Şiir yazanlar(şairler!) zaten Türkçe dilbilgisi kurallarına uymazlar" cümlesiyle doğru orantılıysa,şiir yazmayı "havanın gelmesi" olarak tanımlıyorsanız,emek verdiğim bir çalışmamda hata yaptığımı görmeme rağmen asla "düzeltmeyi" istemem ve bunun gözlemlenmesinden de hoşlanmam diyorsanız...Ben bir şey söylemiyorum.
Saygılar.