Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık Fatoşcum güzel olmuş,şaçlar biraz daha işlenebilirdi ama kıvırcık olduğu için mausla pek kolay olmuyor biliyorum.Emeğine sağlık tebrik ederim :wink:
Eline sağlık Fatoşcum güzel olmuş,şaçlar biraz daha işlenebilirdi ama kıvırcık olduğu için mausla pek kolay olmuyor biliyorum.Emeğine sağlık tebrik ederim :wink:
çalışmaların o kadar keyifli ki, yenilerini heyecanla bekler oldum. Sıkı bir takipçinim Bunun adı fanatiklikse, kabul çalışmalarının fanatiğiyim. :rofl: eline emeğine sağlık..
çalışmaların o kadar keyifli ki, yenilerini heyecanla bekler oldum. Sıkı bir takipçinim Bunun adı fanatiklikse, kabul çalışmalarının fanatiğiyim. :rofl: eline emeğine sağlık..
Keşke tünellerde uğraşsaydın ablacım. Derinlik ve karanlığın içinden süzülen ışık süzmesi mükemmel olabilirdi. İnsan figürüne söyleyecek sözüm yok tebrik ederim...