Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türk Polis Aracı (orjinalinden)

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Baktım nette orjinal bi türk polis aracı yok yapayım dedim şahinle dolaşmasın türk polislerimiz :D nasıl olmus

Uploaded with ImageShack.us

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel olmuş kardeşim.Avrupa'da ve Amerika'da bunların örnekli var.Malesef bizimkiler dediğin gibi daha yeni yeni Clio ve dengi arabalar ile gezinmeye başladılar...Bizim devletimiz ancak kendi arabalarının yeniliyor...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu arabayı polis arabası yapan ülke kendisi böyle arabalar üretebiliyor ve madem bu arabayı üretiyoruz polisimizi de dandik arabalara bindirmeyiz diyor Türkiye daha kendi arabasını üretemezken böyle polis arabalarını görmek haliyle imkansız oluyor

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
arkadaşlar bu arabayı polis arabası yapan ülke kendisi böyle arabalar üretebiliyor ve madem bu arabayı üretiyoruz polisimizi de dandik arabalara bindirmeyiz diyor Türkiye daha kendi arabasını üretemezken böyle polis arabalarını görmek haliyle imkansız oluyor

Haklısın kardeşim ama o günlerde gelecek inş. Tayyip Erdoğan gibi 3-5 adam daha olsun 10 yıla kalmaz uzaya cıkarız...

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Lütfen siyasete girmiyelim.Şimdi ben sana cevap yazarım sen bana yazarsın saygısız bir ortam oluşur.Siyasete hiç girmiyelim... :)