Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Geneli Matbaa Firma Rehberi (Öneri)

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

matbaa rehberi

Sizemiz için düşünceleriniz nedir? Sizce neler olmalı, neler olmamalı...

Şimdiden Değerli Fikirleriniz İçin Teşekkür ederim...

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Online yönetim, dosya gönderme var mı? Kredi kartı ile ödeme yada taksit var mı? Gerçekten yaptığı işin makinesi mevcut mu hızlı iş yapabilir mi yada bir iş için süre verebiliyor mu gibi bilgiler bence önemli.

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Online yönetim, dosya gönderme var mı? Kredi kartı ile ödeme yada taksit var mı? Gerçekten yaptığı işin makinesi mevcut mu hızlı iş yapabilir mi yada bir iş için süre verebiliyor mu gibi bilgiler bence önemli.

Merhaba, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım... Online Matbaa Hizmeti Vermiyoruz... Türkiye Geneli Matbaa ve Basım Hizmeti Veren Firmalar İçin Kurulmuş Bir Rehber Sitesidir.

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Bende matbaalar ile ilgili bu bilgileri görebilelim diyorum mesela kredi kartı ile hizmet veren firmaları tercih ediyorum genelde bu tür hizmet verenler görülsün yada matbaadaki işimin takip edebileceğim bir sistemleri var mı yoksa her firmada olan şeyler zaten var sitenizde.

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Bende matbaalar ile ilgili bu bilgileri görebilelim diyorum mesela kredi kartı ile hizmet veren firmaları tercih ediyorum genelde bu tür hizmet verenler görülsün yada matbaadaki işimin takip edebileceğim bir sistemleri var mı yoksa her firmada olan şeyler zaten var sitenizde.

Yener bey teşekkür ederim, firma detayda görünmesi bir seçenek ve iyi olur... Uygulamasına geçeceğiz...