Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uc-Logic wp8060 A5 Kurulum Yapamıyorum

ChanceLow

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba,

Uc-Logic wp8060 A5 grafik tabletimin kurulumunu yapamıyorum. Kutu içerisinden çıkan cd ile driver1 i yüklüyorum (windows 7 32 bit için olan) sonrasında bilgisayarı restart yapıyor, programlarımın arasında Tablet Driver v5.02 olarak gözüküyor ancak tablet tepki vermiyor. Üzerindeki mavi ışık yanıp sönüyor ama çalışmıyor. İnternetten, forumdan sayısız dosya indirip kurdum ancak sorunum çözülmedi. Kutu içerisinden çıkan kullanım klavuzunda driver’ı yükledikten sonra ana ekrana gelip PenSuit’i kurun yazıyor, ancak ne kurulum cd’nden nede internetten indirdiğim kurulum dosyalarından böyle bir setup çıkmadı. Gene klavuzunda bilgisayar restart yapılınca sağ alt taraftaki ikonların arasında tablet işareti çıkacak yazıyor ancak birşey gözükmüyor.

Kurulumu 3 bilgisayarda denedim. Birisi Windows 7 64 bit için,

Diğeri Windows 7 32 bit ve

Windows 7 Starter versiyon. 32 bit (Tableti asıl bu bilgisayarda kullanacağım)

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

* Daha önce başka bir tablet sürücüsü kurduysanız sistemden kaldırabilirsiniz
* Tabletin sürücüsü çok tuşlu mouse / gamepad gibi cihazların sürücüleriyle çakışabilir böyle bir cihazınız varsa sürücüsünü kaldırabilirsiniz çünkü benzer sürücü altyapısı kullanıyorlar.
* Bilgisayarınızda sürücü veya Register problemi olabilir ccleaner gibi problemleri çözen bir uygulama ile sisteminizi tarayabilirsiniz.
CCleaner - PC Optimization and Cleaning - Free Download

5.02 sürücüsü ile sisteminizle çalışması gerekiyor.

UC Logic

ChanceLow

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim cevabınız için. Dün tekrar programı yüklediğimde çalıştı. Şu an sadece kalemin basıncını algılamıyor. Netbook'un birisinde çalışıyor ama diğerinde olmadı. onuda çözmeye çalışacağım. Sorunum çözülürse buradan nasıl olduğunu paylaşırım.

justdead

🌱Yeni Üye🌱
Eski nişanlına söyle. Hediyesini kurmasınıda biliyordur. Yada yeni sevgiline söyle belkide çok bilmiş annene söylersen o seni kurtarıp içine tamamen edebilir.