Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ücretsiz stajyer

erha28

🌱Yeni Üye🌱
Grafik kursunu yeni bitirdim bir işyerinde kendimi geliştirmek istiyorum ücret talep etmiyorum maksat tecrube kazanmak avrupa yakasında biyer olsun yeter.photosop, corel, freehand gördüm ilgilenenler burdan cvb yazabilir..

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

hanoglu

🌱Yeni Üye🌱
02122466238 nolu telden irtibata geçiniz lütfen halaskargazi cd.şişli de faaliyet göstermekteyiz

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
02122466238 nolu telefondan irtibata geçiniz lütfen Perpa'da faaliyet göstermekteyiz

erha28

🌱Yeni Üye🌱
iş hakkında bilgi alabilirmiyim hangi programı kullanıcağım gibi

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel + photoshop ağırlıklı görüşmede gerekli bilgiler verilir zaten

phazz brand

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
biz MKA Tekstil olarak 2010-2011 döneminde stajer grafik öğrenci arıyoruz .
Phazz marka adı altında faaliyet göstermekteyiz. İlgilenirsen daha geniş bilgi için iletişim bilgilerimiz :

MKA TEKSTİL/Merter
(0212) 557 74 28
dahil no:2

Saygılar

erha28

🌱Yeni Üye🌱
grafik kursunu bitirdim yazdım yukarda görmemişsiniz herhalde öğrencilikle alakam yok 26 yaşındayım kendimi geliştiriceğim biyer arıyorum ben

zeynelata

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.zeynelozturk.net
Grafik kursunu yeni bitirdim bir işyerinde kendimi geliştirmek istiyorum ücret talep etmiyorum maksat tecrube kazanmak avrupa yakasında biyer olsun yeter.photosop, corel, freehand gördüm ilgilenenler burdan cvb yazabilir..

Youtube formatında yapmakta olduğumuz sitemizin (tasarımcımızın desteğiyle) girdilerini yapabilecek, az seviyede de olsa photoshop ve html bilen, azimli, hızlı kavrayan, yetiştirilmek üzere stajer aramaktayız.

Yerimiz Taksim/Şişane'dedir.

İlgilenenler için:

Zeynel ÖZTÜRK
05326547009

zeynelata

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.zeynelozturk.net
ilan günceldir

Youtube formatında yapmakta olduğumuz sitemizin (tasarımcımızın desteğiyle) girdilerini yapabilecek, az seviyede de olsa photoshop ve html bilen, azimli, hızlı kavrayan, yetiştirilmek üzere stajer aramaktayız.

Yerimiz Taksim/Şişane'dedir.

İlgilenenler ve iletişim için:

Zeynel ÖZTÜRK
zeynelata@hotmail.com
www.ikiadam.net

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Tam olarak beklentilerini dile getirebilirsen yardımcı olmak isterim, benimde ücret talep etmeyecek AŞK ile bu mesleği icra edecek ve kesinlikle öğrenmek isteyen bir asistana daha ihtiyacım mevcut. Karşılıklı taleplerimizi karşılayabiliyorsak yardımcı olmak isterim…

Saygılarımla

grafik@timon.com.tr

salaha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esenyurt bölgesi uygunsa görüşelim.
ONCÜ COPYCENTER Doğan Araslı Bulvarı Eminoğlu Plaza No:94 (Yapı Kredi Bankası VE Halkbankasının Bitişiği Esenyurt- İstanbul
Tel:0 212 620 34 01 - 0 532 712 09 39 oncucopy@yahoo.com
Yetkili
İsmail Kulaksız