Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Grafik kursunu yeni bitirdim bir işyerinde kendimi geliştirmek istiyorum ücret talep etmiyorum maksat tecrube kazanmak avrupa yakasında biyer olsun yeter.photosop, corel, freehand gördüm ilgilenenler burdan cvb yazabilir..
Merhaba, biz MKA Tekstil olarak 2010-2011 döneminde stajer grafik öğrenci arıyoruz . Phazz marka adı altında faaliyet göstermekteyiz. İlgilenirsen daha geniş bilgi için iletişim bilgilerimiz :
Grafik kursunu yeni bitirdim bir işyerinde kendimi geliştirmek istiyorum ücret talep etmiyorum maksat tecrube kazanmak avrupa yakasında biyer olsun yeter.photosop, corel, freehand gördüm ilgilenenler burdan cvb yazabilir..
Youtube formatında yapmakta olduğumuz sitemizin (tasarımcımızın desteğiyle) girdilerini yapabilecek, az seviyede de olsa photoshop ve html bilen, azimli, hızlı kavrayan, yetiştirilmek üzere stajer aramaktayız.
Youtube formatında yapmakta olduğumuz sitemizin (tasarımcımızın desteğiyle) girdilerini yapabilecek, az seviyede de olsa photoshop ve html bilen, azimli, hızlı kavrayan, yetiştirilmek üzere stajer aramaktayız.
Tam olarak beklentilerini dile getirebilirsen yardımcı olmak isterim, benimde ücret talep etmeyecek AŞK ile bu mesleği icra edecek ve kesinlikle öğrenmek isteyen bir asistana daha ihtiyacım mevcut. Karşılıklı taleplerimizi karşılayabiliyorsak yardımcı olmak isterim…