Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ustaları görelim :)

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben photoshopu gerçekten iyi biliyorum. Ama bir konu da sıkıntıdayım :sadsmile:

Vesikalık fotoğraf çekilince adam bize fotoğrafı cildimiz çok güzel şekilde veriyor. Ne pürüz ne bişe!

Bunu gaus bulanıklık ile yapmıyorsa, klonlama veya yama aracı (patch tool) ile yapmıyorsa neyle yapıyor?

Benzer konular

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Photoshopu iyi bildiğimi iddia etmiyorum :). İnternette portrait filter for photoshop diye araştırırsanız sorunuzun cevabını bulmuş olursunuz. Bununla ilgili birçok photoshop uyumlu filtre programı bulunmaktadır. Ben topaz kullanıyorum gayet memnunum. ancak bunu yanısıra eyecandy firmasına ait de bir çok filtre paketi bulunmakta. Portrait filter dışında bir çok face filter ya da backround filter, drop filter, 3d filter paketlerini de internette bulmanız mümkündür. Bunların yanı sıra eğer filtre programlarına herhangi bir ücret ödemeyi düşünmüyorsanız internette bununla ilgili portrait effect şeklinde hazırlanmış photoshop eylemleri (action scripts) yer almaktadır. Genel olarak da fotoğrafçılar bu tür işlemler için ya kendi action scriptlerini kullanırlar ya da hazır action script edinirler. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

scanman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunun için usta olmaya gerek yok.

patch tool ile lekeleri düzelttikten sonra surface blur la pürüzsüz hale getiriyordur heralde

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çeşitli plug inler

Fotoğrafçılar bunun için manuel çalışmaktan ziyade çeşitli plug inler kullanarak daha hızlı sonuçlar elde ediyorlar.

https://www.imagenomic.com/news.aspx

Bu plug in bu konuda oldukça iyi diyebilirim.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
7 senelik fotoğrafçıyım.Pluginler ve toollar yardımıyla rötuş atıyorum vesikalık,özel fotoğraflar olsun...Ama hiç bir zaman güzelleştiren plugin ve tooollar olmadı fotoğrafı.! Fotoğrafı sizin zevkiniz güzelleştirir, photoshop bi araçtır. Onca fotoğrafçı var ki yüze rötuş atarken burunu tahta gibi yapan, zayıf olan bi çehreyi çukurları doldurarak dolgun bir yüz yapan, bir gamzenin hoşluğunu yok eden ve en önemlisi sanatı ezberci olarak bilen.
Sanattır yapacağını görmek,gören de ustadır... kompkt bir makine alın, photoshop ile sivilceleri yok eden bir kişi, fotoğraf baskısı yapan bir yazıcı bu üç saydığımı bir bakkala koyun çeksin vesikalık rötuşlasın photoshopta sonra çıkarsın fotoğrafı yazıcıdan. fotoğrafçılık basit değil bu kadar.saygılarımla...

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha güzel gözüküyor demek istedim. lekeler pürüzler sivilceler vs. gidince ;)